Valtra voitti "Golden Tractor for the Design 2016" -palkinnon Agritechnicassa Lehdistötiedote

08.11.2015
Valtra voitti "Golden Tractor for the Design 2016" -palkinnon Agritechnicassa
Valtra N174 Versu, joka on yksi uuden N-sarjan malleista, on voittanut tunnustetun ´Golden Tractor for the Design 2016´ -muotoilupalkinnon Euroopan suurimmassa maatalouskonenäyttelyssä Saksassa.
“Moderni, dynaaminen, kompakti rakenne ja hyvännäköinen,” olivat tuomariston perustelut valinnalle. Tuomaristoon kuuluu 23 Euroopan maatalouskonelehden toimittajaa. ´Golden Tractor for the Design´ -palkinto on vuosittain jaettava kansainvälinen muotoilupalkinto, jonka voittaja valitaan kaikkiaan seitsemäntoista finalistin joukosta.

Valtra lanseerasi 4-sylinterisen N-sarjan lokakuussa ja traktorin toimitukset alkoivat syyskuussa. Jo alusta alkaen tuote on ollut menestys sekä asiakkaiden että myyntiverkoston keskuudessa.
“Palkinto on tärkeä tunnustus Valtralle ja AGCOlle. Olemme erittäin iloisia myyntiverkostolta ja asiakkailta saamastamme positiivisesta palautteesta. T4-sarja sai Ranskan SIMA-näyttelyssä ´Machine of the Year 2015´ -palkinnon, joten N4:n saama designpalkinto on hieno jatkumo onnistuneelle neljännen sukupolven tuotteiden lanseeraukselle”, kommentoi Valtran markkinointijohtaja Mikko Lehikoinen.

Neljännen sukupolven N-sarjassa (115-185 hv) on täysin uusi design. Traktori on erittäin monikäyttöinen, olipa kyseessä vilja- tai karjatilan työt, kiinteistönhoito- ja muut urakointityöt.

Valtran filosofian mukaan tuotteen muotoilu lähtee aina käytännön tarpeista. Jokaisella N-sarjan yksityiskohdalla on tarkoituksensa. Tuottavuuden parantaminen, alhaiset tuotteen kokonaiskustannukset ja kuljettajan mukavuus ovat peruslähtökohtia. Kompakti rakenne, käytettävyys, ergonomia, näkyvyys ja mukavuus on uudessa N-sarjassa viety aivan uudelle tasolle. Ja kuten kaikkien Valtra-traktoreiden, myös N-sarjan ohjaamo on suunniteltu taakseajoon TwinTrac-taakseajolaitteilla.

N4 tarjoaa vaihtoehtoja enemmän kuin mikään muu traktori. Räätälöintiä varten on tarjolla satoja ominaisuuksia ja lisävarusteita. Sen lisäksi traktori voidaan vielä erikoisvarustella Valtran Unlimited studiossa, mikä takaa koneen täydellisen sopivuuden asiakkaan eri töihin ja olosuhteisiin.

Jaa


« Takaisin uutisiin ja tiedotteisiin