Valtra voitti ´Machine of the Year 2016´ -palkinnon Agritechnicassa

12.11.2015
Valtra voitti ´Machine of the Year 2016´ -palkinnon Agritechnicassa
Valtran uusi N-sarja on saanut toisen tunnustuksen Agritechnica-näyttelyssä Saksassa. Tiistai-iltana se sai arvostetun ´Machine of the Year 2016´ -palkinnon alemman keskikokoluokan traktoreiden sarjassa. Valinnan teki raati, johon kuuluu kuusitoista riippumatonta maatalouskonelehden toimittajaa Euroopan eri maista.
Valtra lanseerasi 4-sylinterisen N-sarjan lokakuussa ja traktorin toimitukset alkoivat syyskuussa. Jo alusta alkaen tuote on ollut menestys sekä asiakkaiden, myyntiverkoston että lehdistön keskuudessa. Vain pari päivää aiemmin N174 Versu sai ´Golden Tractor for the Design 2016´ -palkinnon samassa näyttelyssä.

´Machine of the Year´ on tärkeä tunnustus Valtralle ja AGCOlle. Olemme erittäin iloisia myyntiverkostolta ja asiakkailta saamastamme positiivisesta palautteesta. T4-sarja sai alkuvuodesta Ranskan SIMA-näyttelyssä ´Machine of the Year 2015´ -palkinnon, joten N4:n saamat palkinnot ovat hieno jatkumo onnistuneelle neljännen sukupolven tuotteiden lanseeraukselle”, kommentoi Valtran markkinointijohtaja Mikko Lehikoinen.

Neljännen sukupolven N-sarjassa (115-185 hv) on täysin uusi design. Traktori on erittäin monikäyttöinen, olipa kyseessä vilja- tai karjatilan työt, kiinteistönhoito- ja muut urakointityöt. Luokkansa paras teho-/painosuhde, kompakti rakenne, erinomainen käytettävyys, ergonomia ja mukavuus tekevät N-sarjan traktoreista todellisia työkoneita.

Neljä voimansiirtovaihtoehtoa (HiTech, Active, Versu ja Direct) takaavat asiakkaalle oikean vaihtoehdon kaikkiin töihin ja olosuhteisiin. Luotettava AGCO Power -moottori (4,4 l ja 4,9 l), huoltovapaa SRC-järjestelmä, turboahdin, EcoPower-ominaisuus, SigmaPower ja monet muut ominaisuudet varmistavat osaltaan erinomaisen polttoainetalouden, matalat päästöt ja korkean tuottavuuden.

Uusi N-sarja tarjoaa asiakkaille enemmän vaihtoehtoja kuin mikään muu traktori. Räätälöintiä varten on tarjolla satoja ominaisuuksia ja lisävarusteita. Sen lisäksi traktori voidaan erikoisvarustella Valtran Unlimited studiolla täysin asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

Kestävyys, korkea suorituskyky, kuljettajan mukavuus ja alhaiset kokonaiskustannukset ovat asiakkaan kärkivaatimuksia, jotka on huomioitu neljännen sukupolven traktoreiden suunnittelussa. Ne ohjastivat myös uuden N-sarjan suunnittelua ja kehittämistä alusta alkaen.

Valtra voitti ´Machine of the Year 2016´ -palkinnon Agritechnicassa

Jaa


« Takaisin uutisiin ja tiedotteisiin