Valtran menestys jatkuu: Markkinajohtajuus saavutettu myös Islannissa

08.01.2018
Valtran menestys jatkuu: Markkinajohtajuus saavutettu myös Islannissa
Valtran vuosi 2017 on osoittautunut erittäin menestyksekkääksi – aikaisemmin viime viikolla Valtra julkisti vuoden 2017 tuloksensa ja otti ennätyksellisillä markkinaosuuksilla markkinajohtajuuden aseman sekä Norjassa että Virossa. Nyt menestys jatkuu, kun Valtra säilytti markkinajohtajuuden Islannissa 32,3% markkinaosuudella.
Yhteensä 51 myydyllä yksilöllä vuoden 2017 aikana Valtra säilytti markkinajohtaajuutensa Islannissa, samalla nostaen markkinaosuutensa vuoden 2016 25 prosentista 32,3 prosenttiin. Markkinakakkosen paikan otti haltuunsa New Holland ja kolmannelle sijalle kipusi Valtran sisarbrändi Massey Ferguson.

Islannissa myydyimmät Valtran tuotteet olivat N-sarjan 110-130 hevosvoiman traktorit. N-sarjasta erityisesti Active, Versu ja Direct-mallit myivät hyvin, lisäksi T-sarjan keskikoon mallit tekivät hyvin kauppansa.

”Vuosi 2017 alkoi erittäin hyvin, kun saimme sisään paljon tilauksia. Siitä eteenpäin vain painoimme täysillä eteenpäin. Uusi SmartTouch-käsinoja on herättänyt asiakkaissa suurta kiinnostusta, sillä se on heistä lähes epätodellisen helppokäyttöinen ja selkeä tuote”, Finnbogi Magnússon, Manager, Jötunn Vélar ehf

Islannin menestys ei ole ollut pelkästään erinomaisten tuotteiden ansiota. Valtran Brand Business Manager, Matti Tiitinen, korostaa Valtran Islannin maahantuojan kanssa hyvin sujuneen yhteistyön tärkeyttä.

”Valtra on tehnyt Islannissa hienon kirin huipulle jo kahtena vuonna peräkkäin. Vahvan ja ammattitaitoisen maahantuojan sekä uusien tuotteiden avulla onnistuimme tavoittamaan vuonna 2017 myös uusia asiakkaita. Olemme innoissamme vuodesta 2018, jolloin pääsemme tarjoamaan asiakkaillemme entistä korkeatasoisempaa palvelua”, iloitsee Tiitinen.

Valtran menestys jatkuu: Markkinajohtajuus saavutettu myös Islannissa

Jaa


« Takaisin uutisiin ja tiedotteisiin