Valtrasta myydyin traktoribrändi Virossa

05.01.2018
Valtrasta myydyin traktoribrändi Virossa
Valtrasta on tullut myydyin traktoribrändi Virossa 14,9% markkinaosuudella. Yhteensä 82 myydyllä traktorilla vuonna 2017 Valtra ohitti muun muassa John Deeren ja New Hollandin. Näin ollen vuosi 2017 on Valtralle kaikkien aikojen menestyksekkäin Virossa.
Menestyksekäs vuosi 2017 oli Valtralle monen asian summa. Täydentynyt traktoreiden neljäs generaatio uusine tuotteineen otettiin Virossa hyvin vastaan. Esimerkiksi uusi SmartTouch käsinoja herätti asiakkaissa erittäin positiivisen reaktion.

”Aloitimme SmartTouch-tuotteiden esittelyt asiakkaillemme vuonna 2017 ja tähän päivään mennessä ensimmäiset tilaukset on jo tehty. Kolme Viron toimistoamme, Türissa, Tartussa ja Rakveressa tarjoavat asiakkaillemme erinomaisia mahdollisuuksia tutustua SmartTouchin ominaisuuksiin. Monet asiakkaat tekevät myös nykyään hyvää selvitystyötä sekä nettisivuillamme että sosiaalisessa mediassa, esimerkiksi YouTubessa. Informaatio kulkee asiakkaalta toiselle ennätysvauhtia”, kommentoi Toomas Jürgen, AS Taure Sales Manager

Yksi suurista syistä menestyksen takana on Virossa lisätyt koeajomahdollisuudet ja muut demotilaisuudet. Suosituimmat Valtra traktorimallit olivat T-sarjasta mallit T214 sekä T234. Loppuvuodesta myös T254-malli kasvatti suosiotaan. Suurin asiakassegmentti Valtralle Virossa on maataloudessa, mutta myös myös kunnallisteknisiin tehtäviin, kuten teiden huoltotöihin, metsätöihin sekä turvetuotantoon myydään jatkuvasti enemmän traktoreita. Vahva jälleenmyyjäverkosto ja erinomaisesti toimiva yhteistö on varmin moottori menestyksen takana.

”Johtoaseman haltuun ottaminen vuonna 2017 ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2010 on upea tulos. Yhteistyössä vahvan kumppaninne, AS Tauren kanssa olemme ylpeitä siitä, että saamme tarjota virolaisille asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Odotamme innolla vuotta 2018 ja yhä uusien virolaisen asiakkaiden palvelua uudella tuotevalikoimallamme”, kommentoi Valtran Brand Business Manager

Valtrasta myydyin traktoribrändi Virossa

Jaa


« Takaisin uutisiin ja tiedotteisiin