Huolto ja varaosat

Huolto ja varaosat

Valtralle on ratkaisevan tärkeää, että asiakas saa juuri hänelle soveltuvan, tilan tarpeiden mukaan kehittyvän ja kasvavan traktorin. Yhtä tärkeää on, että traktori pysyy luotettavasti ja varmasti toimintakunnossa vuosi toisensa jälkeen.Valtralla on huippumoderni ja tehokas, keskitetty varaosajärjestelmä, jonka ytimen muodostaa tehtaan oma varaosakeskus. Se toimittaa varaosia ja huoltotukea nopeasti ja varmasti jopa 30 vuotta vanhoihin malleihin, kaikkialle maailmaan.

Varaosat

Varaosat

Monilla alueilla varaosapalvelu toimii 24h vuorokaudessa ja kaikkialle Eurooppaan osat toimitetaan yhdessä päivässä. Valtran alkuperäisvaraosat ovat tunnettuja kestävyydestään ja luotettavuudestaan. Valtran alkuperäisosat kuuluvat omistajayhtiön mukaan nimettyyn AGCO Parts -tuoteryhmään, ja ne antavat Valtran omistajalle entisestäänkin laajemman valikoiman alkuperäisosan laadusta tinkimättä.

Huolto

Huolto

Nopea ja tehokas varaosapalvelu sekä Valtra-huoltopalvelu ovat sitoutuneet pitämään Valtra-traktorin liikkeellä ja huippukunnossa vuodesta toiseen. Valtran tehtaalla sijaitsevassa koulutuskeskuksessa ja opetuskorjaamossa koulutetaan säännöllisesti kansainvälisiä huipputeknologian osaajia. He varmistavat ympäri maailman sijaitsevien huolto- ja asiakaspalvelupisteiden laadukkaan ja alati ajanmukaisen palvelun.