Kaikki yhdessä

Lataa esite

Tee tarjouspyyntö

UUSI VALTRA SmartTouch -KÄSINOJA

Helppokäyttöisempi kuin älypuhelimesi. Asetukset ovat helposti käytettävissä kahdella napautuksella tai pyyhkäisyllä.

Valtra SmartTouch käsinojaan on integroitu kaikki traktorin hallintalaitteet. Monitoiminen ajokahva, yhdeksän täysin ohjelmoitavaa hydrauliikan hallintalaitetta, nostolaitteiden ja voimanottojen ohjaukset ja uusi erittäin helppokäyttöinen kosketusnäyttö. Traktorin kaikki toiminnot ovat kuljettajan sormien ulottuvilla.

UUSI MONITOIMIKAHVA

Valtra SmartTouchin uusi monitoimikahva tekee työstäsi joustavampaa ja tuottavampaa. Vaakasuuntainen ajokahva mahdollistaa luonnollisen käden ja ranteen asennon traktorin nopeutta säädellessä. Työsi ei ole koskaan ollut näin helppoa: ohjelmoitavien painikkeiden avulla voit käyttää koneen kaikkia ominaisuuksia kättäsi siirtämättä.

- Ergonominen ja käytännöllinen sunnittelu
- Ainutlaatuinen ajokokemus
- Suunnanvaihtaja myös ajokahvassa
- Kaksi ohjelmoitavaa muistipainiketta kaikille traktorin yksittäisille toiminnoille tai päisteautomatiikalle (U-pilot)

Palaa SmartTouch 3D -esitykseen

9 TUUMAN KOSKETUSNÄYTTÖ

9 tuuman kosketusnäyttö on suunniteltu helppokäyttöisemmäksi ja intuitiivisemmaksi kuin modernit älypuhelimet. Kaikki tarvitsemasi toiminnot löytyvät kosketusnäytöstä ainoastaan kahdella napautuksella tai pyyhkäisyllä. Päävalikkoon on aina helppo palata koti-näppäimen avulla. Valikoissa on helppoa ja loogista navigoida ja kaikki asetukset tallennetaan kosketusnäyttöön automaattisesti. Kaikki tarvitsemasi teknologia on integroitu näyttöön, halusitpa sitten käyttää Auto-guide -automaattiohjausta, ISOBUS-teknologiaa tai kontrolloida kameroita.

- Ainoa näyttö, jonka tarvitset
- Miellyttävä päänäyttö, jossa saatavilla -yö, -päivä, tai auto-mode
- Helposti navigoitava valikko
- Yksilölliset profiilit jokaisen kuljettajan tarpeisiin ja töihin

Palaa SmartTouch 3D -esitykseen

OHJELMOITAVAT PAINIKKEET

SmartTouchissa on yhteensä kolme ohjelmoitavaa muistipainiketta - kaksi niistä sijaitsee ajokahvassa ja yksi painikealueella. Muistipainikkeita voidaan käyttää joko yksittäisiin toimintoihin tai U-Pilot päistetoimintoihin. Mikä tahansa traktorin toiminnoista voidaan helposti ohjelmoida M1, M2 ja M3 painikkeisiin ja kaikki asetukset tallennetaan automaattisesti valittuun profiiliisi.

- Helposti ohjelmoitavissa
- Painikkeiden toimintoja on helppo vaihtaa profiiliesi mukaisesti
- On/off tai jatkuvasti ohjelmoitavat toiminnot

Palaa SmartTouch 3D -esitykseen

JOYSTICK

Ergonomisesti suunnitellun ja sijoitellun hydrauliikan joystickin avulla voit voit hallita esimerkiksi paalipihtejä tai muuta vastaavaa työlaitetta, samalla kun käytät joystickiä normaalista vaikka kuormaimen hallintaan. Joystick ja kolmas säädin voidaan ohjelmoida mille tahansa traktorin hydrauliikka venttiilille.

- Miellyttävä ergonomia
- Erinomainen etunostolaitteen käyttöön
- Ylivoimaista tarkkuutta takanostolaitteen toimintaan
- Täysin ohjelmoitavissa

Palaa SmartTouch 3D -esitykseen

PALKITTUA, SUOMALAISTA DESIGNIA

SmartTouch on suunniteltu Suomessa ja se on palkittu muun muassa arvostetulla Red Dot design-palkinnolla vuonna 2017.

SmartTouchin designissa on kiinnitetty erityshuomiota ergonomiaan, käyttäjäystävällisyydeen sekä helppokäyttöisyyteen. Käsinojan toiminnallinen rakenne takaa hyvän otteen epätasaisessakin maastossa. Kaikki toiminnot löytyvät helposti loogisen asettelun ansiosta, ja käsinoja tarjoaa hyvän tuen kädelle, vähentäen käden jännitystä. Voimanottokytkinten sijainti minimoi tahattomat toiminnot.

Kaikki käsinojan materiaalit ovat tarkoin valittuja jokaista yksityiskohtaa varten, jotta materiaalit tukisivat kaikkia käsinojan toimintoja. Alcantara-verhoilu vähentää hikoilua. Lisäksi käsinojan kannen alla on säilytystilaa esim. silmälaseille.

Palaa SmartTouch 3D -esitykseen

KUORMAIMEN HALLINTA

 

Uusi ohjelmoitava joystick-ohjain on helpoin tapa kontrolloida kuormainta, mutta kuormainta voidaan kontolloida myös ohjaimen päässä sijatsevalla kolmannella säätimellä. Kolmas säädin mahdollistaa erityisen tarkan työskentelyn.
Sivun alkuun