Suomi100 ja Valtra

Suomi100 ja Valtra

Suomi 100 juhlamalliin jopa 10.000€ varustepaketti kaupan päälle.

Pyydä tarjous täyttämällä alla oleva lomake

Etu- ja sukunimi *
Sähköposti *
Haluan saada jatkossa uutisia ja tuotetiedotteita Valtralta
Puhelinnumero *
Paikkakunta *
Malli, josta haluan tarjouksen
T234V
T214D
N174V
N174D

Suomi100 ja Valtra

Suomi itsenäistyi 6.12.1917 ja viettää tänä vuonna 100-vuotisjuhlavuottaan. Itsenäinen valtio on rakentunut suomalaisten vahvalla tahdolla ja sisukkaalla, pitkäjänteisellä työllä. Samalla tahdolla ja kovalla työllä on rakennettu myös Valtraa vuodesta 1951. Valtra täyttää tänä vuonna 66 vuotta ja on ollut osaltaan pitkän matkan rakentamassa itsenäistä Suomea ja tukemassa suomalaista työtä. Suomen juhlavuoden kunniaksi olemme valmistaneet Suomi100-erikoismallin, joka on saatavilla rajoitetun ajan.

Suomi 100 –juhlamalli on saatavilla malleihin T234V, T214D, N174V ja N174D

Suomi100 varustepakettiin kuuluvat:

Etuakselin ilmajousitus (T-sarja)

Valtralla on yli 20 vuoden kokemus etuakselin jousituksien toteuttamisesta, joissa tarvitaan toimintakykyä niin kylmissä, kuin kuumissakin olosuhteissa. Tämän lisäksi jousituksen on toimittava muuttuvien akselikuormien kanssa vaihtelevissa maasto-olosuhteissa.  T-sarjan traktoreiden ilmajousissa on 30%  pidempi joustoalue ja 10% suurempi kantavuus edellisiin  tuotesukupolviin verrattuna. Ilmajouset eivät vaikuta traktorin erinomaiseen maavaraan. Etuakselin ilmajouset nostavat ajo- ja käsittelytuntuman premium-luokkaan.

Hydraulinen etuakselin jousitus (N-sarja)

N–sarjan Valtroissa hydraulinen etuakselin jousitus tarjoaa luokkansa parhaan ajokokemuksen sekä edelliseen tuotesukupolveen verrattuna yli 40% suuremman kuormankäsittelykapasiteetin.

Laajakulmapyyhin ja tuulilasin lämmitys

270° astetta esteetöntä näkyvyyttä.

Helpoin tapa maksimoida näkyvyys hytistä ulos sadekelillä on valita laajakulmapyyhin.  Pyyhkimen älykäs ohjausjärjestelmä tunnistaa kovan sateen ja kaventaa toiminta-aluetta nopeamman puhdistustuloksen saavuttamiseksi.
Pyyhin kattaa 0,856 neliön alueen.  Näkyvyyden ja työskentelymukavuuden maksimoi tuulilasin lämmitys.

Kylmälaukku

Kätevän toiminnallinen 8.4 litrainen kylmälaukku, jossa voit viilentää suuretkin juoma- ja ruoka-astiat. Kylmälaukku on helppo irroittaa ja puhdistaa, sijoittelu on mietitty tarkkaan ja kylmälaukku toimii itsenäisellä virtalähteellä, joka voidaan käyttää omalla kytkimellä.

Takalasin lämmitys ja pyyhin

Maksimoi näkyvyys traktorin taakse takalasin lämmityksellä sekä pyyhkijällä. Pyyhkijän moottori on sijoitettu niin, ettei se estä näkyvyyttä ulos.

Ohjaamojousitus

Mekaaninen ohjaamojousitus:

Mukavan miellyttävä ohjaamojousitus, joka voidaan säätää vaihtelevien työskentelyolosuhteiden mukaisesti 5 eri toiminta-asentoon.

Premium-työvalot

Premium työvalojen avulla lisäät työskentelyalueen näkyvyyttä ja turvallisuutta.

”Voin allekirjoittaa videolla kuullun suosituksen vuosikymmenten takaa, sillä se pitää paikkansa edelleen. ”Osta pois vaan, et varmaan kauppojasi kadu.”  "
Markkinointipäällikkö Kimmo Kokkonen, AGCO Suomi Oy