Yleiset ehdot

Julkaisija:
Valtra Oy Ab

Osoite:
Valmetinkatu 2
44200 Suolahti
puh. 020 45501
fax. 020 455 0533
email:evaltra@valtra.com 
Y-tunnus: 1868602 – 0 

Valtra kiittää sinua vierailusta web-sivustollamme ja kiinnostuksestasi yritystä kohtaan. Web sivuston tarkoitus on antaa tietoa mm. tuotteista, palveluista ja tapahtumista. Sivusto sisältää myös koulutuksellista materiaalia.

Tietosuoja
Joidenkin palvelujen käyttämiseen pyydämme yhteystietoja. Tietoja kerätään vain niiden palvelujen yhteydessä, joissa käyttäjä ottaa yhteyttä. Pyydettävät tiedot ovat mm. etunimi, sukunimi, puhelinnumero, lähiosoite. Tietoja käytetään esim. yhteydenottopyyntöjen ja palautteiden hoitamiseen ja käsittelyyn.

Tekijänoikeus ©
Kaikki materiaali on tekijänoikeuden alaista. Tekstin, äänen, kuvan, ohjelmiston ym. aineiston kopioiminen, muokkaaminen, levittäminen kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty. Mikäli aineiston jäljentäminen on sallittua on siitä erillinen maininta sivulla, esim. kuvapankki ja lehdistötiedotteet.

Vastuuvapaus
Noudatamme huolellisuutta tietojen paikkansapitävyydestä julkaisuajankohtana. Emme kuitenkaan takaa tietojen virheettömyyttä tai niiden säännöllistä päivittämistä. Korjaamme tietoomme tulleet virheet mahdollisimman pian.

Valtra ei vastaa minkäänlaisista vahingoista, jotka saattavat johtua sivuston käytöstä. Sivusto näkyy parhaiten Internet Explorer 9 tai uudemmalla selaimella. Sivusto sisältää linkityksiä kolmannen osapuolen sivuille. Tarjoamme nämä linkit vain palveluna. Valtra ei kuitenkaan vastaa kolmannen osapuolen sivuston sisällöstä ja toimivuudesta.