VALTRA
UNLIMITED

VALTRA
UNLIMITED

Valtra Unlimited

Suoraan tehtaalta

Rajattomasti mahdollisuuksia

Ota yhteyttä

Valtra Unlimited

Olemme suunnitelleet jokaisen Valtran traktorin toimimaan luotettavasti vaativimmissakin olosuhteissa ja täyttämään juuri tietyn loppukäyttäjän tarpeet.

Valmistamme traktoreita vain tilauksesta ja jo tehtaalla traktori räätälöidään asiakkaan tarpeisiin. Niinpä Valtran ostaja maksaa vain niistä ominaisuuksista, joita hän todella haluaa ja tarvitsee.

Vuosien varrella olemme lisänneet normaalissa tuotantoprosessissa valittavissa olevien vaihtoehtojen määrää. Kaikki lisävarusteet ja ominaisuudet eivät kuitenkaan ole olleet tehtaalla mahdollisia toteuttaa – toistaiseksi.

Nyt on aika esitellä Valtra Unlimited, täysin uudenlainen tapa valmistaa sinulle yksilöllinen traktori.

Suoraan tehtaalta

Olemme avanneet Valtran Suolahden tehtaalle Valtra Unlimited -räätälöintistudion. Siellä voimme asentaa traktoreihimme sellaisia varusteita ja laitteita, joita ei voida ottaa osaksi traktorien normaalia valmistusprosessia tehtaan tuotantolinjalla.

Valtran Unlimited -asentajamme tuntevat tuotteemme läpikotaisin. Lisäksi heillä on tukena koko traktoritehtaan ammattitaito ja osaaminen. Näin voimme taata myös räätälöityjen tuotteidemme korkean laadun ja turvallisuuden. Asentamamme varusteet ja laitteet kuuluvat tehtaan takuun piiriin ja saat meiltä myös niihin liittyvän tuen ja varaosat.

Valtra Unlimited on varusteltu jo tehtaalla täysin valmiiksi.

Suoraan tehtaalta

Rajattomasti mahdollisuuksia

Valtran uudessa Unlimited-räätälöintistudiossa voimme varustaa traktorisi vastaamaan täysin tarpeitasi. Tarvitsitpa sitten koneen teiden ylläpitoon, erikoisvarusteita metsätöihin tai tietyn lisälaitteen tai ominaisuuden pellolle, voit luottaa Valtra Unlimitediin. Unlimited-lisävarusteisiin kuuluu mm. erikoismaalaukset, erilaiset lisävalot, äänentoistojärjestelmät, alkolukot jne.

Yksilöllisen traktorin tunnistaa Valtran Unlimited-logosta etusäleikössä ja ohjauspyörän keskiössä.

Ota yhteyttä

Tuntuupa räätälöintitoiveesi kuinka monimutkaiselta tai haastavalta tahansa, ota ihmeessä yhteyttä. Valtra-jälleenmyyjäsi auttaa sinua ja toimii yhteyshenkilönäsi koko hankintaprosessin ajan.

Ota yhteyttä