ÄLYKÄS KOKO,
LOISTAVA SUORITUSKYKY.

ÄLYKÄS KOKO,
LOISTAVA SUORITUSKYKY.

Näe ja koe

Laske ja kokoa

Tehoarvot

Pyydä tarjous

LUOTETTAVUUS, VUODESTA TOISEEN

Sieltä mistä me tulemme, tiedetään, että jos työt halutaan saada tehdyksi kunnolla, on ne parempi tehdä itse. Niinpä me valmistammekin merkittävimmät komponentit itse. Älykäs runko, vankka voimansiirto ja tilava ohjaamo ovat kaikki Valtran itse suunnittelemia. Valtra on käyttänyt AGCO Power -moottoreita, jotka tunnetaan myös ”Sisu”-nimellä, jo yli 60 vuotta. Tämä moottori asettaa vertailuarvot luotettavuudelle.

Räätälöi oma traktorisi

Valitse traktorin vakiokokoonpano ja räätälöi traktori omiin tarpeisiisi sopivaksi.

Tilaa toimia

LAATUA, JONKA VOIT NÄHDÄ MUTTA ET KUULLA

Ohjaamon ainutlaatuinen kupera muoto tarjoaa sinulle enemmän tilaa sinne, missä sitä työskennellessäsi tarvitset: hartioiden ja kyynärpäiden korkeudelle. Ohjaamossa on lähes 7 m2 ikkunapinta-alaa. Ohjaamo on kapea edestä, mikä antaa tilaa pakoputkelle ja korkealle imuilmanotolle. Se on valmistettu taaksepäin ajamiseen TwinTrac-taakseajolaitteistolla, 180 astetta kääntyvällä istuimella ja runsaalla jalkatilalla takana. Kuten aina Valtra-traktoreiden ollessa kyseessä, myös N-Sarjan ohjaamo on hiljainen työpaikka. Erittäin tiiviiden ovien (yksi tai kaksi), erinomaisen äänieristyksen ja läpivientireikien aikaisempaa pienemmän määrän ansiosta ohjaamon melutaso on alle 70 dB. Vaikka työskentelisit erittäin raskaissa ja karuissa olosuhteissa pysyy ohjaamon melutaso yhtä matalana.

LYÖMÄTÖN MÄÄRÄ VAIHTOEHTOJA

Valtra N-sarja tarjoaa enemmän vaihtoehtoja kuin kukaan muu – koneiden myyjiemme avustuksella työkoneesi voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi. Valtra tarjoaa kuusi tehotasoa ja viisi vaihteiston ja hydrauliikan yhdistelmää: Hitech, HiTech with HiTrol, Active, Versu ja Direct. Valtra N-sarjan HiTech ja Active -mallit voidaan varustaa vakiokäyttöliittymällä tai käytännöllisellä ja kätevällä Valtra ARM -järjestelmällä.

UUSI VALTRA SmartTouch -KÄSINOJA N-sarjassa

UUSI VALTRA SmartTouch -KÄSINOJA N-sarjassa

SmartTouch – voittamatonta suomalaista designia ja suunnittelua. Intuitiivisempi kuin älypuhelimesi. Asetukset ovat helposti käytettävissä kahdella napautuksella tai pyyhkäisyllä.

Lue lisää uudesta Valtra SmartTouch -käsinojasta

ERIKOISTU KAIKKEEN. ÄLÄ TEE KOMPROMISSEJÄ MISSÄÄN.

Tiedämme, että ei ole olemassa kahta samanlaista työpäivää. Tämän takia valmistamme jokaisen N-Sarjan traktorin loistamaan kaikissa mahdollisissa töissä karjataloudesta kunnallistekniikan töihin ja maidontuotannosta urakkatöihin.
Pyydä tarjous

KOKONAISKUSTANNUSLASKURI

N-Sarjan moottoriominaisuuksien ja monipuolisen voimansiirron sekä alhaisten huoltokustannusten ja älykkäiden ominaisuuksien ansiosta Valtrasi käyttökustannukset ovat pienet. Käytä tätä laskuria nähdäksesi kuinka paljon säästät.
vs.
???
???
???
???


%

%

%

%

%

%

LYÖMÄTÖN MÄÄRÄ VAIHTOEHTOJA

Rakenna oma N-Sarjan traktorisi interaktiivisen kokoonpanotyökalumme avulla.

Onko budjettisi tiukka? Etsitkö hieman ylellisyyttä? Valitse juuri sinulle sopivin lähtötaso à la Carte ja Valtra Unlimited vaihtoehdoista.

TEKNISET TIEDOT
Malli

Enimmäisteho
(ISO14396) 

Malli
hv kW Nm Active Versu Direct HiTech
N104 115 85 510 x
N114e 125 92 570 x
N124 135 99 580 x
N134 145 107 620 x x x x
N154e 165 121 700 x x x x
N174 201 136 730 x x x x

 

Lataa tarkemmat tekniset tiedot >
Sivun alkuun