Tietoa Valtrasta

Tietoa Valtrasta

Yritys

Lue lisää Valtrasta, historiastamme, arvoistamme ja tavastamme toimia.

Medialle

Etsitkö lehdistökontaktia tai viimeisimpiä lehdistötiedotteita?

Työpaikat

Tutustu Valtraan työnantajana ja lähetä hakemuksesi.

Valtra sponsorina

Tietoa Valtrasta sponsorina

Luotettavia työkoneita

Valtra Oy Ab kehittää, valmistaa, markkinoi ja huoltaa Valtra-traktoreita.

Luotettavuudesta, monipuolisuudesta, kestävyydestä ja pohjoismaisista juuristaan tunnetut Valtran traktorit suunnitellaan jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaisiksi.

Missä toimimme

Valtra on Pohjoismaiden johtava maataloustraktoreiden valmistaja ja palveluiden tarjoaja. Valtran suosio kasvaa jatkuvasti myös Etelä-Amerikassa. Valtran traktoreita myydään yli 75 maassa. Lähimmän Valtra edustajan löydät jälleenmyyjä sivuilta.

Valtra työllistää 2100 henkilöä, jotka työskentelevää monipuolisissa tuotannon, suunnitellun ja huollon tehtävissä. Joka vuosi me valmistamme 24 000 yksilöllisesti räätälöityä traktoria Suomen ja Brasilian tehtaissamme.

Vuoden 2012 alusta Valtran kotimaan myynti-, huolto- ja varaosatoiminnot yhdistettiin AGCO Suomi Oy:ksi. AGCO Suomi Oy myy Suomessa Valtraa sekä AGCO:n sisarmerkkejä Fendtiä ja Challengeria.

Lue lisää Valtran tehtaista

Suolahden traktoritehdas
Valtran Suomen tehdas sijaitsee Äänekoskella Suolahdessa, Keski-Suomessa.
Tehdasalueella toimii kokoonpanotehdas, voimansiirtotehdas, tuotekehitysyksikkö, varaosa- ja huoltokeskus sekä asiakaspalvelukeskus Atrium. Myös Valtran hallinto sijaitsee Suolahden tehtaan alueella.
Tehtaan sijainti:  Google Maps

 

Valtran Brasilian tehdas
Valtran Brasilian tehdas sijaitsee Mogi das Cruzesissa, São Paulon osavaltiossa.
Aivan kuten Valtran Suolahden tehtaalla, Brasilian tehtaan asiakas voi tilata juuri hänen toiveidensa mukaan räätälöidyn traktorin. Valtran traktorit ovat Etelä-Amerikan markkinajohtajia. Tehtaan alueella sijaitsee kokoonpano-, vaihteisto- ja komponenttiyksiköt, joissa kootaan myös Valtran traktoreissa käytettävät AGCO Power-moottorit.
Tehtaan sijainti Google Maps

Piilota

Miten toimimme

Kehitämme, markkinoimme ja tuotamme korkealaatuisia Valtra-traktoreita ja huoltopalveluja sekä muita asiakkaillemme arvoa tuovia ratkaisuja yhteistyössä kumppaneidemme kanssa.

Toimintamme päämäärä on asiakkaidemme, henkilöstömme ja yhteistyöverkostomme tehokkuus ja tyytyväisyys sekä liiketoimintamme hyvä tulos. Vertaamme toimintaamme parhaisiin kilpailijoihin ja käytäntöihin tavoitteenamme olla paras. Yhteinen asiamme on toimintamme ja verkostomme jatkuva parantaminen sekä ympäristöstä huolehtiminen

Lue lisää arvoistamme ja toimintaperiaatteistamme
Valtran arvot

Valtran perusta on arvomaailmamme. Sen pohjalta teemme kaikki päätöksemme ja kehitämme yhteistyötämme asiakkaiden, osatoimittajien, myyntiverkoston, emoyhtiön, yhteiskunnan ja toistemme kanssa. Neljä perusarvoamme ovat joukkuepeli, avoimuus, luotettavuus ja oma-aloitteisuus.

Joukkuepeli
Yrityksemme toiminta perustuu joukkuepeliin. Parhaat tulokset saadaan, kun vastuulliset ja laadukasta työtä tekevät ammattilaiset työskentelevät yhdessä kollegojensa kanssa yhteisten päämäärien saavuttamiseksi.

Avoimuus
Hyvä yhteispeli on mahdollista vain avoimessa ja luovassa ympäristössä. Avoimuus tarkoittaa, että hyödynnämme optimaalisesti ja viipymättä kaiken saamamme tiedon, myös epämiellyttävät uutiset. Avoimuus rohkaisee tiimin jäseniä keskinäiseen rakentavaan arviointiin ja auttaa meitä kehittymään jatkuvasti.
 
Luotettavuus
Luotettavuus merkitsee meille myös rehellisyyttä ja uskollisuutta. Annamme vain lupauksia, jotka voimme pitää, ja teemme kaiken lupaamamme. Varmistamme, että tuotteemme ovat kestäviä ja korkealaatuisia ja että palvelumme on nopeaa ja luotettavaa.

Oma-aloitteisuus
Valtran tiimin jäsenet ovat yksilöitä, joilla on valtuudet työskennellä itsenäisesti. Rohkaisemme oma-aloitteisuuteen ja innovatiivisuuteen.

 

 

Ympäristönsuojelu

Pohjoismaisten arvojen mukaisesti Valtra pitää ympäristön- ja luonnonsuojelua erittäin tärkeänä. Yrityksemme etsii aktiivisesti tapoja parantaa ympäristöystävällisyyttä – tuotantolaitoksista aina uusien tuoteominaisuuksien kehittelyyn.

Miten Valtran prosessit suojelevat ympäristöä

  • ISO 14001 -ympäristösertifikaatti myönnettiin Valtralle jo vuonna 2000. Ympäristönsuojeluun liittyvät määräykset eivät ole olleet Valtralle taakka, vaan yritys noudattaa niitä mielellään.
  • Teemme mittavia investointeja luonnonsuojelun edistämiseksi. Viimeisimpiin investointeihimme kuuluvat puuhakkeesta tuotettu vihreä lämpöenergia ja ilmanpuhdistuslaitos, joka polttaa maalaamon liuotinkaasuja.
  • Pyrimme voimakkaasti säästämään luonnonvaroja kierrättämällä ja vähentämällä jätteen määrää. Tehdasjäte lajitellaan 26 luokkaan, ja tulosteiden ja kertakäyttöastioiden määrä on vähentynyt onnistuneiden kampanjoiden ansiosta.

Miten Valtran ratkaisut suojelevat ympäristöä
Tehokkaat ja yksinkertaiset prosessit ovat usein ympäristöystävällisiä. Valtran innovaatiot ja tuotteiden ainutlaatuiset ominaisuudet auttavat asiakkaita työskentelemään tehokkaalla ja ympäristöä säästävällä tavalla. Tässä muutama esimerkki:

  • EcoPower-moottorit, EcoSpeed-vaihteistot ja kevyt runkorakenne parantavat traktoreiden suorituskykyä.
  • Biodieselin käyttömahdollisuus ja matalat tyhjäkäyntikierrokset auttavat säästämään luonnonvaroja.
  • Auto-Guide vähentää päällekkäinajoa ja näin myös ajon kokonaismäärää.
  • TwinTrac-taakseajolaite auttaa käyttämään traktoria entistä monipuolisemmin, jolloin eri töitä varten ei tarvitse valmistaa ja hankkia erillisiä koneita.

 

 

Sulje

Valtran historia

Tämän päivän Valtra-traktorissa yhdistyy kaksi merkittävää traditiota, suomalainen Valmet ja ruotsalainen Munktellista kehittynyt Volvo BM. Theofron Munktellin 1832 perustamaa Eskilstuna Mekaniska Werkstadia voidaankin pitää nykypäivän Valtran ja Volvon alkulähteenä.

Lue lisää http://history.valtra.com/.

Sivun alkuun

Yhteystiedot

Traktoritehdas
Valtra Oy Ab
Valmetinkatu 2
44200 SUOLAHTI
Sähköposti: etunimi.sukunimi@agcocorp.com

Suomen myyntiyhtiö
AGCO Suomi Oy
PL 200 / Valmetinkatu 2
44201 SUOLAHTI

Puhelin: 020 455 01 **
Fax: 020 455 0608
Sähköposti: etunimi.sukunimi@agcocorp.com
Internet: www.agcosuomi.fi

Päivystys
AGCO Suomi palvelee sinua kiireellisenä aikana
Traktoreiden varaosapäivystys 24 h (1.5.-30.9.)
puh. 020 690 690

Traktorimyynti, huolto ja varaosamyymälät Suomessa - Palveluhenkilöt  

www.agcosuomi.fi

* Soittajahinnat 1.1.2013 alkaen:
Lankapuhelinliittymästä soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min (alv 24%)
Matkapuhelimesta soitettaessa on 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min (alv 24%)

Sivun alkuun

Media

Valtran kuvapankki: Asset Bank

Valtran videot: YouTube.com/Valtra Videos

Sosiaalinen media: Facebook ValtraGlobal ja Valtra yhteisö My Valtra www.myvaltra.com/fi

Media kontakti
Pamela Engels, Viestintä- ja PR-päällikkö
P.  020 455 0318
Sähköposti

 

Viimeisimmät lehdistötiedotteet

Lisää uutisia »
Sivun alkuun

Ura Valtralla

Valtra tarjoaa monipuolisia tehtäviä eri alojen osaajille.

Tuotehallintaosastolla luodaan uusi traktori, johon tuotekehitysosasto suunnittelee toiminnallisuuden ja teknologian. Markkinointiosasto hoitaa traktorin markkinoinnin ja myynti traktorin kaupanteon asiakkaan kanssa. Hankintaosasto, materiaalinhallinta ja laatuosasto huolehtivat, että tuotanto pääsee valmistamaan traktorin asiakkaan toivomusten mukaisesti ja luovuttamaan traktorin asiakkaalle sovitusti. Huoltopalvelut huolehtivat asiakkaiden tarpeista huoltamalla traktoria ja toimittamalla varaosia. Henkilöstöosasto, talousosasto sekä IT-osasto tukevat omalla toiminnallaan yrityksen toimintaa. 

Lue lisää Valtrasta työpaikkana
Avoimet työpaikat

Ura Valtralla
Sivun alkuun

Valtra sponsorina

Yhteistyökohteiden avulla edistämme Valtra-brändiä olemaan yksilöllinen, luotettava ja toimiva. Toimintamme päämäärä on asiakkaidemme, henkilöstömme ja yhteistyöverkostomme tehokkuus ja tyytyväisyys sekä liiketoimintamme hyvä tulos.

Vertaamme toimintaamme parhaisiin kilpailijoihin ja käytäntöihin tavoitteenamme olla paras. Yhteinen asiamme on toimintamme ja verkostomme jatkuva parantaminen sekä ympäristöstä huolehtiminen. Toimimme lähellä asiakasta.

Lue lisää Valtrasta sponsorina

Valtra sponsorina

Valtra on osa AGCO-yhtymää

Valtra on yksi yhdysvaltalaisen AGCO-yhtymän kansainvälisistä tuotemerkeistä. AGCO sijaitsee Duluthissa, Georgian osavaltiossa, ja se on yksi maailman suurimmista maatalouskoneita ja niiden varaosia suunnittelevista, valmistavista ja myyvistä yrityksistä.

AGCO tarjoaa täyden valikoiman erilaisia maatalouskoneita useilta eri tuotemerkeiltä ja sen tuotteita myy 3 900 jälleenmyyjää yli 140 maassa.

Tuotteiden tekninen monipuolisuus, laadukas suunnittelu ja vahva asiakasnäkökulma ovat tehneet AGCO:sta ammattilaisten suosiman kumppanin kaikkialla maailmassa.

Lisätietoja AGCO:sta on osoitteessa www. agcocorp.com.

Valtra on osa AGCO-yhtymää
Sivun alkuun