share

UUTISET JA TAPAHTUMAT

Ajankohtaista

Uusi kustomoitava työvalojärjestelmä saatavilla Valtra Unlimitedistä

22/02/2024

Valtra Unlimited on esitellyt uuden LED-työvalojärjestelmän, jonka avulla traktorin kuljettajat voivat mukauttaa työvalojärjestelmänsä.

"Valtra Unlimited -työvalojärjestelmän avulla he voivat saavuttaa juuri oikean valaistustason, jota he tarvitsevat, mutta eivät silti rasita silmiään tai häikäise muita ajoneuvon käyttäjiä. Nyt kuljettajat voivat säätää valon määritystä helposti ja älykkäästi jopa traktorin ulkopuolelta omalla älypuhelimellaan."

Lue lisää

Valtra avasi ovensa 800 opiskelijalle eri puolilta Suomea

11/12/2023

Kutsuimme hiljattain vieraita kouluista, korkeakouluista, ammattikorkeakouluista ja teknisistä yliopistoista eri puolilta Suomea tutustumaan siihen, mitä me teemme Valtralla. Vieraillemme tarjottiin tilaisuus keskustella kaikkien osastojemme edustajien kanssa ja nähdä voimansiirto- ja kokoonpanolinjamme sekä päästä tutustumaan tuotekehityslaboratorioomme.

Lue Lisää

AGCO-KONSERNIN VALTRALLE JA AGCO POWERILLE TASAVALLAN PRESIDENTIN TUNNUSTUS PITKÄAIKAISISTA KANSAINVÄLISISTÄ INVESTOINNEISTA

24/11/2023

AGCO-konsernille myönnettiin tänään Tasavallan presidentin arvostettu kansainvälistymispalkinto tunnustuksena AGCO:n merkittävästä panostuksesta omiin brändeihinsä Suomessa, Valtraan, AGCO Poweriin ja AGCO Suomeen. Palkinnon luovutti presidentti Sauli Niinistö erityistilaisuudessa Presidentinlinnassa Helsingissä.

Lue lisää

VALTRA S-SARJA EHDOLLA FARM MACHINE 2024 JA TRACTOR OF THE YEAR 2024 -PALKINTOJEN SAAJAKSI. NÄE SE AGRITECHNICA 2023 -MESSUILLA

31/10/2023

Valtra S-sarja on ehdolla FARM MACHINE  2024 ja Tractor of the Year 2024 -palkintojen saajaksi. Näe se Agritechnica 2023 -messuilla. 

Lue lisää

Valtra julkistaa 6. sukupolven S-sarjan; suunniteltu ja valmistettu Suomessa

Suomalainen traktorimerkki Valtra julkisti äskettäin suuren hevosvoiman lippulaivatraktorinsa S-sarjan traktorin – viimeisimmän sukupolven. Tuotemerkin Suomessa sijaitsevalle kotitehtaalle tehtyjen merkittävien investointien jälkeen kuudennen sukupolven S-sarjan traktorit valmistetaan Suolahdessa

Lue lisää

Valtran Q-sarjalle vuoden 2023 Red Dot Award: Product Design -palkinto

24/04/2023

Valtra juhlistaa tällä viikolla uutta saavutusta, kun Peto vastaanottaa arvostetun Red Dot Award: Product Design -palkinnon. Palkinnosta ilmoitetaan alle kuusi kuukautta uusimman Q-sarjan traktorin julkaisun jälkeen. Uudelle ja uuteen hevosvoimaluokkaan sijoittuvalle traktorille myönnetty palkinto vahvistaa useiden traktoria koeajaneiden viljelijöiden ja urakoitsijoiden mielipiteen. Q-sarjan traktorit on suunniteltu hyvin ja ne sopivat täydellisesti suuritehoisten traktoreiden segmenttiin.  

Lue lisää

Kymmenen vuotta Suomessa tehtyjä asiakaslähtöisiä traktoriratkaisuja

19/04/2023

Tänä vuonna Valtra Unlimited täyttää kymmenen vuotta asiakaslähtöisten traktoriratkaisujen toimittamista maatalouteen, ilmailuun, metsätalouteen, kuntien ja urakoinnin sekä muille erikoisaloille.

Lue lisää

12 240 tonnia vähemmän kasvihuonekaasupäästöjä Neste MY:llä

11/04/2023

Tänä vuonna tulee kuluneeksi viisi vuotta siitä, kun Valtra aloitti yhteistyön energiayhtiö Nesteen kanssa koskien uusiutuvaa dieseliä. Pohjoismainen traktorimerkki käyttää Neste MY uusiutuvaa dieseliä kaikissa traktoritesteissään ja täyttää jokaisen traktorin polttoainesäiliöt ensin uusiutuvalla dieselillä ennen kuin se lähtee Suolahden tehtaalta. Valtran pitkäaikainen kiinnostus uusiutuvaan polttoaineeseen on osa laajempaa strategiaa yhtiön hiilijalanjäljen pienentämiseksi.

Lue lisää

Valtran Q-sarja Farm Machine 2023:n tuomariston palkinnon voittajaksi

28/11/2022

Täysin uusi Valtran Q-sarja on voittanut tavoitellun FARM MACHIǸE 2023:n tuomariston palkinnon. Aiemmin Machine of the Year -nimellä tunnettu FARM MACHINE -palkinto on yksi maatalouskonealan arvostetuimmista palkinnoista.

Lue lisää

Ajattelee kuin ammattilainen. Työskentelee kuin peto. Valtran Q-sarja on täällä

2/9/2022

Valtran viides sukupolvi on nyt täydellinen. Täysin uusi Valtran tuotesarja sijoittuu suositun T-sarjan ja S-sarjan väliin. Q-sarja, joka on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Suomessa, on ihanteellinen traktori suurille maatiloille ja urakoitsijoille, jotka kaipaavat traktoriltaan suorituskykyä ja integroitua älyteknologiaa 230–305 hv luokassa. Yhdistämällä voitokkaan muotoilun, korkealaatuiset komponentit ja viimeistelyn, sekä parhaan tuen asiakkaalle, Q-sarjalla on kykyä, älyä ja monipuolisuutta maksimoida tuotto suurilla tiloilla ja urakoitsijoilla samalla kun kustannukset laskevat.

Lue lisää

Valtran N-sarja voitti iF Design Award 2022 - palkinnon

25/4/2022

Viidennen sukupolven Valtra N-sarja voitti iF Design Award 2022-kilpailussa Tuotesuunnittelu-kategorian. N-sarjan saavuttamat palkintopisteet osoittavat N-sarjan ylivoimaisuutta omassa luokassaan. 

Lue lisää

SmartTurn kääntää traktorin automaattisesti päisteessä

25/4/2022

Traktorin päisteessä automaattisesti kääntävä SmartTurn viimeistelee peltotöiden automatisoinnin yhdessä Auto U-Pilot-päisteautomatiikan ja Valtra Guide -automaattiohjauksen kanssa. Kuljettajan ei tarvitse välttämättä koskea rattiin kertaakaan koko peltolohkolla. 

Lue lisää

Valtran N-sarja palkittiin Red Dot Design Award 2022 muotoilupalkinnolla

31/3/2022

Viidennen sukupolven N-sarjan traktorit palkittiin maaliskuussa Red Dot Design-palkinnolla tuotemuotoilu-kategoriassa. Uusin palkinto jatkaa Valtran huikeaa menestystä Red Dot muotoilukilpailussa viimeisen vuosikymmenen aikana. 

Lue lisää

Valtra palkittiin jälleen – G-sarja voitti FARM MACHINE 2022 yleistraktoreiden sarjan

07/3/2022

FARM MACHINE -palkinto, joka aikaisemmin tunnettiin nimellä “Tractor of the Year”, on ollut maataloustekniikan alalla haluttu palkinto koko sen historian ajan. Valtran G-sarja palkittiin tänä vuonna yleistraktoreiden, ”utility tractor”, sarjassa.

Lue lisää

Valtra palkittiin jälleen – G135 on voittanut iF Design Award -palkinnon

3.5.2021    

iF Design Award – kilpailu on yksi maailman arvostetuimmista muotoilukilpailuista ja Valtran traktorimalli G135 palkittiin Ajoneuvo – palkintosarjassa.

Lue lisää

Valtran viidennen sukupolven N- ja T-sarjat ovat täällä

16.4.2021

Viime vuoden G-sarjan ja alkuvuoden A-sarjan lanseerausten jälkeen Valtra jatkaa kehitystään viidenteen sukupolveen esittelemällä uudistetut N- ja T-sarjan traktorit.

Lue lisää

Valtran älykäs etukuormain - Precision Lift & Load -sovellus nostaa etukuormaimen hallinnan uudelle tasolle

16.4.2021

Valtran pitkä kokemus etukuormainten tehdasasennuksista huipentuu tänä vuonna täysin uuteen etukuormaimen hallintakokemukseen. Yhdessä viidennen traktorisukupolven kanssa Valtra esittelee täysin uuden Valtran Precision Lift & Load – sovelluksen G-, N- ja T-sarjan SmartTouch-malleihin.

Lue lisää

G-sarja palkittiin Red Dot Design Award 2021 :lla

30.3.2021    

Palkinto saavutettiin Red Dot: Product Design -palkintosarjassa Valtra G135 mallilla. Tämä voitto on jo kuudes Red Dot palkinto Valtran historian aikana. Voitto osoittaa Valtran jatkavan menestyksen tiellä myös uusimman, viidennen, tuotesukupolven kanssa.

Lue lisää

A-sarjan 5. sukupolvi

29.1.2021

Suosittu Valtran A-sarja, joka on palkittu Machine of the Year -palkinnolla kahdesti - vuosina 2017 ja 2019, kehittyy viidenteen sukupolveen ja saa asiakkaiden toivomia uusia ominaisuuksia.

LUE LISÄÄ

Valtra täyttää 70 vuotta – älykkäät ratkaisut kasvun keskiössä

29.1.2021    

Valtra täyttää 70 vuotta vuonna 2021 ja juhlavuotta juhlistetaan monin tavoin pitkin vuotta. 70 vuotta sitten oli kyse maatalouden mekanisoinnista, myöhemmin esimerkiksi työturvallisuuden parantamisesta, maatilojen kasvamisesta ja modernien maaseutuyritysten menestyksestä.

LUE LISÄÄ

Valtra Connect oppii ennakoimaan huoltotarpeita etänä

29.1.2021

Valtra Connectin avulla traktorin omistaja ja paikallinen huolto ovat voineet jo vuosien ajan seurata traktorin tietoja etänä. Lähitulevaisuudessa traktorin lähettämiä tietoja on mahdollisuus käsitellä asiakkaan näin halutessa myös AGCOn Machine Monitoring Centerissä.

LUE LISÄÄ

Valtra investoi Suolahteen

29.1.2021

Valtran tehtalle uusi maalaamo.

LUE LISÄÄ

VALTRA G -SARJA ON VUODEN 2021 PARAS ERIKOISTRAKTORI

Uusi Valtra G135 Versu on valittu vuoden traktoriksi 2021 luokassa "The best utility".

LUE LISÄÄ

ENEMMÄN TUOTTOA PELLOLTASI

Teet työtä saadaksesi tuloksia, joten miksi et tekisi työtä kannattavasti heti alusta alkaen?

Valtran älykkään maanviljelyn teknologioilla työstäsi ei tule pelkästään helpompaa, vaan siitä tulee myös tuottoisampaa. Tämän lisäksi laajalla huolenpitosopimuksella saat täydellistä mielenrauhaa arkeesi.

LUE LISÄÄ

Valtra mukaan esportsiin oman Farming Simulator League -joukkueen myötä

Team Valtra kilpailee tulevalla Farming Simulator Leaguen kolmannella kaudella

26.10.2020

Valtra lähtee mukaan esportsiin lanseeraamalla joukkueen marraskuun lopulla alkavalle Farming Simulator Leaguen kolmannelle kaudelle. Valtran joukkueeseen kuuluu kuusi pelaajaa, jotka ovat jo todistaneet pärjäävänsä FSL:n korkeimmalla tasolla. Joukkueessa pelaa muun muassa kolmikko, joka sijoittui edellisellä FSL kaudella lopulta toiseksi, jääden vain pelin päähän mestaruudesta.

Lue lisää

Uusi G-sarja aloittaa viidennen sukupolven

Täysin uusi mallisarja Valtralle

28. elokuuta 2020

G-sarja on ensimmäinen viidennen sukupolven Valtra ja samalla täysin uusi mallisarja. Mallisarja asettuu suosittujen A- ja N-sarjojen väliin. Ensimmäistä kertaa 100–145 hevosvoiman mallistossa on saatavana myös SmartTouch-hallintalaitteet sekä täydelliset täsmäviljelyominaisuudet. 

Lue lisää

Valtrat valmiina täsmäviljelyyn ja automaattiohjaukseen

Wayline Assistant tehostaa automaattiohjausta

28. elokuuta 2020

Valtran G-, N-, T- ja S -sarjat ovat valmiita täsmäviljelyyn. Näihin sarjoihin on nyt saatavilla Valtra Guide -automaattiohjauksen yhteyteen uusi Wayline Assistant -ominaisuus. 

Lue lisää

Valtra haluaa tarjota parhaan traktorikokemuksen

Uusi strategia ja ulkoasu

28. elokuuta 2020

Valtra on asettanut uudeksi visiokseen tarjota asiakkailleen alan parhaan traktorin käyttökokemuksen. Kyse on nimenomaan käyttökokemuksesta, ei pelkästään traktorista. 

Lue lisää

Uusi Valtra F-sarja esitellään Agritechnicassa 2019

Valtra esittelee täysin uuden F-sarjan.

Lue lisää!

Valtra esittelee uuden SmartGlass-näytön Agritechnicassa 2019

Tuulilasinäyttö traktoreille.

Lue lisää!

SmartFarming

Valtra-traktorit ovat valmiina täsmäviljelyyn ja tulevaisuuteen.

Lue lisää!

Kampanjatarjoukset: Etuja Sinulle.

Katso kaikki ajankohtaiset Valtra-kampanjat ja tarjoukset.

Lue lisää!

Asiakastarina Traktoriurakointia Huittisissa.

Ville Rehakka ja Jussi Jalonen työskentelevät traktoriurakoitsijoina Huittisissa. Molemmilla on käytössään Valtran traktorit, jotka on varustettu Valtra SmartTouch -käsinojilla. Valtra SmartTouch ja sen automaatiot tekevät ajamisesta ja erilaisten tehtävien suorittamisesta aiempaa helpompaa. 

Lue lisää!

Asiakastarina Kalajoen Neliveto

Pikkupojasta asti traktorin kopissa viihtynyt Ville-Matti Vuollet teki ensimmäiset aurauskeikkansa yhdessä veljensä Juha-Pekan kanssa 15-vuotiaana. Nyt veljeksillä on osakeyhtiö, Kalajoen Neliveto. Kymmenen Valtran traktoria ja niihin kiinnitettävät koneet pitävät omalta osaltaan huolen siitä, että hommat hoituvat luotettavasti.

Lue lisää!

Turvallisempaa ja kestävämpää lentokenttähuoltoa – Valtra ja Nokian Tyres yhdistävät voimansa autonomisessa lumenpoistoprojektissa

14.5.2019

Pölynimuri- ja ruohonleikkuurobotit ovat jo todellisuutta, mutta voidaanko samaa ajatusta soveltaa 7 tonnin koneeseen, joka poistaa lumet kiitoradalta? Todistaakseen sen mahdolliseksi Valtra ja Nokian Renkaat tekivät maaliskuussa 2019 yhteistyötä kolmen muun suomalaisyrityksen kanssa Euroopan unionin pohjoisimmalla lentokentällä. Kaksi Valtra T254 Versua varustettuna Nokian Hakkapeliitta TRI –renkailla, vetäen 4,5 metriä leveää lumilinkoa, poistivat autonomisesti lumen Ivalon lentokentän kiitoradalta Lapissa. 

LUE LISÄÄ

VALTRAN A-SARJAN HITECH 4 ON VOITTANUT MACHINE OF THE YEAR -PALKINNON

25.2.2019

Valtra juhlistaa jälleen sen neljännen sukupolven traktoreille vuoden 2019 SIMA-näyttelyssä Pariisissa myönnettyä uutta palkintoa. A-sarjan uudet Series HiTech 4 -mallit ovat saaneet Machine of the Year -palkinnon alle 150 hevosvoiman traktoriluokassa. 

Lue lisää

Valtran neljännestä sukupolvesta tuli entistä älykkäämpi

8.1.2019

Valtra päivittää N-, T- ja S-sarjan yli 130 kW:n traktorit Stage V -päästöstandardien mukaisiksi vuoden 2019 aikana. Samalla otetaan käyttöön useita uusia ominaisuuksia, jotka parantavat käyttömukavuutta sekä alentavat käyttökustannuksia.

Lue lisää

Valtran N-sarjan traktoreihin on nyt saatavilla ilmajousitettu etuakseli

10.1.2019

Valtra esittelee Valtra N -sarjan ilmajousitetun AIRES-etuakselin vuoden 2019 aikana.

Ilmajousitusta käytetään hyötyajoneuvoissa yleisesti, mutta traktoreissa se on ollut Valtran ainutlaatuinen ominaisuus viimeisten 25 vuoden ajan. Ilmajousitettu etuakseli tarjoaa nopeamman vasteen ja paremman iskunvaimennuksen, erityisesti nopeissa akselin liikkeissä ja akselin kuormituksen nopeissa muutoksissa, kuten etukuormaajaa käytettäessä. Tämä tekee ajomukavuudesta ja vetotehosta entistä paremman hydrauliseen ratkaisuun verrattuna.

Lue lisää

Lisää uutisia

2018

SMART TOUR

OLEMME TIEN PÄÄLLÄ

Valtra SmartTour on täysi ja kokonaan uusi Valtra-kokemus pyörillä. Matkustamme joka vuosi läpi Euroopan ja käymme paikoissa, joissa meillä on eniten asiakkaita ja ihailijoita. Tänä vuonna esittelemme parhaat fiksumman työskentelyn ratkaisut - mullistavan uuden käsinojan, Valtra SmartTouchin N, T ja S series -traktoreille sekä täyden neljännen sukupolven Valtra-traktorivalikoiman, mukaan lukien uuden palkitun T Series -traktorin ja täysin uuden A Series -traktorin. Tervetuloa mukaan!

LÖYDÄ TAPAHTUMA LÄHELTÄSI

VALTRA TEAM

ASIAKASLEHTI VERKOSSA

Valtra Team -verkkolehti tarjoaa tuoreimpia uutisia ja tietoja uusista tuotteista, asiakaslausuntoja ja paljon muuta.

Saatavilla nyt!

Lue nyt

Sosiaalinen media

FACEBOOK

Seuraa meitä nähdäksesi viikottaisia tuotevideoita, asiakaskertomuksia, tuotetietoja, muistelutorstaita ja paljon muuta

INSTAGRAM

Seuraa meitä - tarjolla on eksklusiivisia Valtra-tuotteiden ja Unlimited studion valokuvia, asiakkaiden kertomuksia, kilpailuja, live-syötteitä ja paljon muuta!

YouTube

Seuraa meitä YouTubessa nähdäksesi tuoreimmat tuote- ja tapahtumavideot ja paljon muuta

Evästeet

Käytämme evästeitä sivustojemme ja palvelujemme parantamiseen. Tähän sisältyvät kolmannen osapuolen sosiaalisen median sivustojen evästeet, jotka voivat seurata sivustomme käyttöäsi. Jos jatkat muuttamatta asetuksiasi, oletamme, että hyväksyt kaikkien sivustoomme liittyvien evästeiden vastaanottamisen. Voit milloin tahansa muuttaa evästeasetuksiasi. Lisätietoja

Ok, ymmärrän