Valtra varaosat

Valtra-traktorin omistajana hyödyt tehokkaasta AGCO-asiakastukijärjestelmästämme.

Nykyaikainen varastointi ja logistiikka takaavat nopeasti toimitettavat alkuperäisosat sekä palvelutuen. Euroopan sisällä osat toimitetaan jo seuraavana päivänä ja useilla alueilla varaosapalvelumme on avoinna ympäri vuorokauden. AGCO Parts -merkki takaa, että saat vain huolella tarkastettuja ja testattuja Valtran alkuperäisiä varaosia. Valtran palvelusta saa osia myös vanhemmille malleille, kuten Valmet- ja Valtra Valmet -traktoreille.

Varaosapäivystys 24h

Sesonkiaikana 1.5.-30.9. varaosapäivystyksemme on valmiudessa yötä päivää. Soita numeroon 020 690 690

Tehdaskunnostetut moottorit ja vaihteistot

Voit tilata tehdaskunnostetun moottorin tai vaihteiston suoraan Valtran tehtaalta ottamalla yhteyttä paikalliseen Valtra-huoltoosi. Tehtaalla vanha vaihteisto tai moottori puretaan, vahingoittuneet tai kuluneet osat vaihdetaan uusiin, osat kalibroidaan ja työlle myönnetään tehdastakuu.
Lisää tietoa
Uudelleen valmistetut vaihteistot
Valtran uudelleen valmistamat vaihteistot ovat edullisia ja hyvä ja nopea vaihtoehto mahdollisille työläille vaihteistokorjauksille. Jokainen vaihteisto on kuin uusi, ammattimaisesti koottu, laatutarkastettu ja sisältää uusimmat päivitykset. Kaiken tämän saat myös vastaavaa uutta vaihteistoa 60 % alhaisempaan hintaan.

Tehtaalla vanha vaihteisto irrotetaan, pestään ja tarkastetaan. Ammattitaitoiset vaihteistoasiantuntijat vaihtavat kaikki vialliset osat ja laakerit uusiin. Hyvässä kunnossa olevat vaurioitumattomat osat käytetään uudelleen mahdollisuuksien mukaan. Vaihteisto kootaan uudelleen, maalataan ja testataan. Tuote myös päivitetään. Uudelleen valmistetuissa vaihteistoissa on sama vuoden takuu kuin uusissa vaihteistoissa.
Tällä hetkellä Valtralta saa noin 20 erityyppistä uudelleen valmistettua vaihteistoa, mukaan lukien N- ja T-sarjan, 6000- ja 8000-sarjan sekä A- ja 100-sarjan mallien vaihteistot.

Uudelleen valmistetut moottorit
Säännöllisesti ja hyvin huollettuna traktorin moottorin käyttöaika on yli 15 000 tuntia. Kun moottorin vaihto on ajankohtainen, tehtaan uudelleen valmistama moottori on ympäristöystävällinen, edullinen ja nopea moottorivaihtoehto. Uudelleen valmistetun AGCO Power -moottorin hinta on myös uuden moottorin hintaa 20–40 % alhaisempi.
Lisätietoja

Suomessa sijaitseva AGCO Power -tehdas kunnostaa vuosittain noin 1000 moottoria. Vanha moottoriryhmä tarkastetaan ja pestään. Myös kampiakselia ja kiertokankia voidaan käyttää uudelleen, jos ne läpäisevät tehtaan tiukat laatutarkastukset. Kaikki kuluvat osat, kuten männät, sylinteriputket, laakerit, tiivisteet ja kannet vaihdetaan uusiin. Jokainen uudelleen valmistettu moottori on yhtä hyvä kuin uusi ja käy läpi samat testit kuin vastaava uusi moottori.

AGCO Power tarjoaa uudelleen valmistettuja moottoreita lähes jokaiselle mallilleen. Uudelleen valmistetulla moottorilla on sama tehdastakuu kuin uudella moottorilla.

Piilota lisätieto

Valtra Classic -varaosat

Valmet- ja Valtra-traktorit ovat palvelleet vuosikymmeniä suomalaisia maanviljelijöitä ja urakoitsijoita. Meille on aina ollut kunnia-asia, että pystymme tarjoamaan kattavasti varaosia myös tuotannosta poistuneisiin malleihin.

Valtra Classic -varaosat tarjotaan pääsääntöisesti Valmet 05- ja 65-sarjan traktoreihin sekäValtra 100-sarjan ja Mezzo-Mega-Hitech -malliston traktoreihin, mutta kasvatamme jatkuvasti Valtra Classic -tuoteryhmää uusilla alkuperäisosilla.

Traktoriisi sopivilla alkuperäisosilla varmistat jatkuvan suorituskyvyn. Kattava huoltoverkostomme hoitaa halutessasi uuden varaosan asennuksen puolestasi. Muistathan, että asennustyömme sisältää myös aina täyden takuun.

Alkuperäiset Valtra voiteluaineet

Valtra voiteluaineet kehitetään Suomessa yhdessä maailman johtavien lisäainetoimittajien sekä voiteluainevalmistajien kanssa. Valtra voiteluaineet ovat kiistatta alansa huippua ja niiden viskositeettiprofiili sekä erinomainen leikkauskestävyys ovatkin mittarina monille muille voiteluainevalmistajille.

Lisätietoa Valtra -voiteluaineista

Helpot määräaikaishuollot Valtran huoltosarjoilla

Valtran huoltosarjat on suunniteltu traktorin täydellistä määräaikaishuolta varten. Valtran huoltosarjat ovat käteviä.

Voit hakea huoltosarjalaatikon Valtran varaosajälleenmyyjältä tai valtuutetulta huoltoedustajalta. Löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paketista. Osat ovat myös halvempia kuin erikseen ostettuina. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

Lisää tietoa
Kussakin pakkauksessa on vain Valtran alkuperäisiä varaosia:
 • Suodattimet
 • Tiivisteet
 • Kansitiiviste
 • Muovipusseja käytettyjen suodattimien hävittämistä varten

Valtran huoltosarjan lisäksi tarvitset vain Valtran voiteluaineita ja nesteitä.

Huoltosarjassa on kahva, jonka avulla sen voi helposti kantaa huoltopisteeseen. Kaikki tarvittavat osat voidaan vaihtaa samaan aikaan – kun laatikko on tyhjä, huolto on tehty.

Määräaikaishuolto Traktorin käyttötunnit
Huoltosarja 100h Uuden Valtra-traktorin ensimmäinen huolto 100
Huoltosarja 500h 500 tunnin välein (500, 1500, 2500 jne.) 500, 1500, 2500 jne.
Huoltosarja 1000h 1000 tunnin välein (1000, 3000, 5000 jne.) 1000, 3000, 5000 jne.
Huoltosarja 1000h
+ lisäosasarjat
2000 tunnin välein (2000, 4000, 6000 jne.) 2000, 4000, 6000 jne.

Kaikissa huoltosarjoissa on vain alkuperäisiä ja testattuja Valtran varaosia, joilla on 12 kuukauden takuu. Alkuperäiset varaosat takaavat osien yhteensopivuuden, luotettavuuden ja kestävyyden ja varmistavat, että Valtra-traktori toimii vaivattomasti ja turvallisesti ympäri vuoden. Näin Valtra-traktori on myös aina aito, luotettava ja hyvin huollettu.

Piilota lisätieto

Kierrättämällä edullisemmin ja ympäristö huomioiden

Valtran kierrätysosat tuovat kaivatun ja kysytyn mahdollisuuden myös vanhempien traktorimallien korjaukseen, tarjoten samalla ympäristöystävällisemmän ja edullisemman vaihtoehdon useiden eri mallien korjaamiseen.

Kierrätysosa on aina alkuperäinen ja toimiva osa, jonka kunto on tarkastettu perusteellisesti ennen myyntiin laittoa. Erityisesti vanhempiin Valmet-malleihin on saatavilla runsaasti kierrätysosia, jotta voisimme tarjota enemmän vaihtoehtoja vanhempien traktoreiden omistajille.

Lisää tietoa
Kierrätysosat saadaan purettavista traktoreista. Käytännön purkutöistä ja osien varastoinnista vastaa SR Harvesting Oy Virroilla. Tilatessasi kierrätysosan se toimitetaan lähimpään Valtran varaosapisteeseen – usein jo seuraavaksi päiväksi. Valtran varaosakannasta nähdään kierrätysosien saatavuus ja määrät. Kierrätysosien ostaminen on siis yhtä vaivatonta kuin uusienkin osien!

Sinun etusi

 • 6 kk takuu: kaikilla kierrätysosilla on 6 kuukauden takuu.

 • Takuu asennustyölle: asennuksen tapahtuessa Valtran huollossa myös asennustyöllä on 6 kuukauden takuu.

 • Hinta 55% uuden hinnasta: kierrätysosan hinta on vain 55 % uuden alkuperäisosan hinnasta.

 • Tuhansia osia: valikoimassa tuhansia osia ja uusia osia tulee jatkuvasti lisää.

 • Myös vanhoihin malleihin: varaosia myös vanhempiin traktoreihin, joihin ei uusia osia ole enää välttämättä saatavilla.

Piilota lisätieto

Täydentävät tuotteet

Alkuperäisten AGCO Parts -osien lisäksi Valtra-jälleenmyyjiltä saa useita erilaisia täydentäviä tuotteita. Laajasta täydentävien tuotteiden valikoimastamme löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet, kuten voiteluaineet, akut, ohjaamon lisävarusteet, työvalot tai sähkötyökalut. Kysy uusimmista tarjouksistamme jälleenmyyjiltämme.

AGCO Parts Books

Verkossa olevan AGCO Parts Books -varaosaluettelon avulla voit helposti löytää tietoja Valtra-koneesi osista.

Verkkosivuston toiminnallisuuksia ovat muun muassa:

 • Kattavat varaosatiedot ja piirustukset
 • Mahdollisuus lähettää varaosaluettelo sähköpostitse paikalliselle jälleenmyyjällesi
 • Yhteensopiva kaikkien nykyisten selaimien kanssa
 • Saatavilla maailmanlaajuisesti 14 eri kielellä
 • Monikielinen tuki
 • Sisältää kaikki mallit

Saat henkilökohtaiset kirjautumistiedot ottamalla yhteyttä Valtra-jälleenmyyjääsi.

Lisätietoja saat osoitteesta www.agcopartsbooks.com.

AGCO Parts Books to Go™

AGCO Parts Books To Go™ on mobiilisovellus, jolla saat käyttöösi Valtra -koneesi varaosatietoja milloin tahansa. AGCO Parts Books To Go™ on saatavilla Android- ja Apple iOS (iOS 6 ja uudemmat) -käyttöjärjestelmiin 40 maassa ja 14 eri kielellä.

Sovelluksen toiminnallisuuksia ovat muun muassa:

 • Osatietojen haku varaosaluetteloista tai hakutoiminnolla
 • Interaktiivisten piirustusten zoomaus, panorointi ja kuvaselitteiden tarkastelu
 • Varaosalistan lähettäminen haluttuun sähköpostiosoitteeseen
 • Offline-käyttö
 • Monikielinen tuki
 • Sisältää kaikki mallit 

Jos jälleenmyyjäsi on integroinut jälleenmyyntijärjestelmänsä sovellukseen, voit lisäksi:

 • Tarkistaa saatavuuden jälleenmyyjän varastosta
 • Tarkastella jälleenmyyjäsi vähittäishintoja
 • Lisätä osia ostoskoriisi ja lähettää sen suoraan jälleenmyyjällesi

Lataa sovellus jo tänään Apple-laitteeseen iTunesista tai Android-laitteeseen Google Play -kaupasta ja hanki henkilökohtaiset kirjautumistiedot ottamalla yhteyttä Valtra-varaosien jälleenmyyjääsi.

Sivun alkuun