Valtran uusi T-sarja sai Machine of the Year -palkinnon Lehdistötiedote

24.02.2015
Valtran uusi T-sarja sai Machine of the Year -palkinnon
Valtra uusi T-sarja sai Machine of the Year –palkinnon 180-280 hv-luokan sarjassa Pariisin SIMA-näyttelyssä. Valinnan teki 19 riippumatonta maatalouskonetoimittajaa 17 eri Euroopan maasta. Machine of the Year –palkinto on arvostettu palkinto, joka luovutetaan innovatiivisen teknologian ja korkean kokonaissuorituskyvyn omaavalle tuotteelle.
Valtra lanseerasi uuden T-sarjan Frankfurtissa viime vuoden marraskuussa. Alusta alkaen sarja on ollut menestys sekä jälleenmyyjien että asiakkaiden keskuudessa. Traktorin toimitukset alkoivat joulukuussa ja tällä hetkellä sarjan tilauskanta on suurempi kuin koskaan yhtiön historiassa.

“Tämä palkinto on tärkeä tunnustus sekä Valtralle että AGCOlle. Olemme ylpeitä positiivisesta vastaanotosta asiakkaiden keskuudessa – tämä todistaa, että Valtra on todella kuunnellut asiakkaita ja uusi T-sarja on onnistunut täyttämään toiveet”, kommentoi Valtran markkinointijohtaja Mikko Lehikoinen.

Neljännen sukupolven T-sarja (155-250 hv) on täysin uusi traktorisarja. Näyttävin ja näkyvin ominaisuus on uusi design. Ohjaamo on tyylikäs, hiljainen ja tilava. Näkyvyys on erinomainen. Ajomukavuus, helppokäyttöisyys, ergonomia ja turvallisuus ovat huippuluokkaa. Valtra on ainoa traktori, joka voidaan varustaa AIRES-paineilmatoimisella etuakselijousituksella, mikä lisää merkittävästi ajomukavuutta. Neljä voimansiirtovaihtoehtoa (HiTech, Active,Versu and Direct) takaavat asiakkaalle oikean vaihtoehdon kaikkiin töihin ja olosuhteisiin. AGCO Powerin moottori (6,66 l ja 7,4 l), huoltovapaa SCR-järjestelmä, uusi truboahdin, EcoPower-ominaisuus, SigmaPower ja monet muut ominaisuudet varmistavat osaltaan erinomaisen polttoainetaloudellisuuden, matalat päästöt ja korkean tuottavuuden. Tuotteen suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota myös huollon helppouteen. Traktorin huoltoväli on pidennetty 600 tuntiin.

Tuotesarjan kehitys kesti viisi vuotta, jona aikana kysyttiin lukemattomien asiakkaiden mielipidettä tulevaisuuden tarpeista. Traktoria testattiin runsaat 40 000 tuntia kaikissa olosuhteissa sekä pellolla että laboratoriossa, pohjolan pakkasissa ja etelän kuumuudessa. Kestävyys, korkea suorituskyky, alhaiset käyttökustannukset ja ajomukavuus olivat alusta lähtien kärkivaatimukset uudelle tuotesarjalle.

Jaa


« Takaisin uutisiin ja tiedotteisiin