share

Q-sarja

The all-new Valtra Q Series

TÄYSIN UUSI Q -SARJA

Q-sarja tekee työnteosta nautinnollista ja on jokaisen kuljettajan unelma. Se tarjoaa täydellisen yhdistelmän tehoa, käytännöllisyyttä, tarkkuutta ja suorituskykyä tehokkuuden ja kannattavuuden parantamiseen. Q-sarjan traktorit ovat erittäin laadukkaita. Tämän vuoksi tarpeitasi palvelevat vain Q-sarjan myymiseen sertifioidut jälleenmyyjät. He tarjoavat parasta osaamista, palvelua ja myynnin jälkeistä tukea, jotta voit hyödyntää Q-sarjan edullisia käyttökustannuksia ja älykkään maanviljelyn etuja täysimääräisesti. Jos yrityksesi tarvitsee koneen, jossa on tarpeeksi tehoa kaikkien tehtävien suorittamiseen ja jokaisen työvälineen käyttöön, Q-sarjan 7,4-litrainen, 6-sylinterinen moottori ja CVT-vaihteisto varmistavat tarvittavan tehon oikealla hetkellä. Tasainen vääntö ja hyvä voimansiirto varmistavat, että työn suorittamiseen on aina riittävästi tehoa.

Ajattelee kuin ammattilainen

Älyteknologia on vakiovaruste, jota on integroitu saumattomasti ohjaamoon ja sijoitettu ergonomisesti parhaan mukavuuden ja helppokäyttöisyyden takaamiseksi. Jokainen Q-sarjan osa-alue on suunniteltu älykkäästi näkyvyyden maksimointia ja jatkuvaa mukavuutta silmällä pitäen. SmartTouch-käyttäjäprofiilit tekevät kuljettajan ja tehtävien vaihdoksista nopeita ja helppoja. Edistyksellinen telemetria mahdollistaa helpon ja sujuvan kaluston hallinnan ja integroinnin FMIS-järjestelmään sekä varmistaa maksimaalisen käytettävyysajan. Q-sarjalla saat enemmän aikaan, laadukkaasti.

Pyydä tarjous

AJATTELEE KUIN AMMATTILAINEN. TYÖSKENTELEE KUIN PETO.

Suuntaamaton teho on hyödytöntä. Voiman tehokas hyödyntäminen edellyttää sen suuntaamista ja älyä. Q-sarjan traktorissa on runsaasti hevosvoimia ja teknologiaa kaikkien älykkäiden maanviljelytehtävien suorittamiseen. Se on laadukas täsmätyökalu tuottavuuden ja kannattavuuden parantamiseen.

Low total cost of ownership

Luotettavuus, ennustettavuus, polttoainetehokkuus, helppokäyttöisyys ja tekniikka, joka tekee työstäsi tehokkaampaa - Q-sarja on ammattilainen, joka maksimoi voittosi.

Säästä polttoinetta

Säästä polttoainetta automaattisesti, siinä on markkinoiden paras voimansiirto ja edistynyt vaihteistonhallinta SmartTouchin avulla varmistavat aina alhaiset työkierrokset. Jatka työskentelyä pidempään äläkä murehdi seisokkeista Q-sarjan pidempien huoltovälien ja nopeamman ja helpomman huollon ansiosta.

Säästä panoksia

Pellolla Q-sarjan helppokäyttöiset huippuluokan älykkäät viljelyominaisuudet säästävät aikaa, panoksia ja rahaa. Liikkeellä ollessasi Valtran älykäs telemetriaratkaisu Connect tekee mahdollisten työtehokkuuksien seuraamisen helpoksi koko Q-sarjan kalustostasi. Säästä aikaa paperitöistä toimistossa, sillä TaskDoc Pro tekee Q-sarjan ja FMIS-järjestelmän välisen tiedonsiirron hallinnasta helppoa.

Pyydä tarjous

Q ominaisuudet

Markkinoiden paras ja tehokkain traktori älykkääseen maanviljelyyn

Parhaista parhain

Kaikki Q:ssa osoittaa todellista laatua! Q-sarjassa on markkinoiden paras voimansiirto; tehty huolella ja laadulla maailman onnellisimpien ihmisten toimesta Suomessa.

Varaa koeajo

Selviät missä tahansa maastossa kaikissa olosuhteissa ja käsittele mitä tahansa työvälinettä helposti ja polttoainetehokkaasti markkinoiden johtavan 7,4 litran 6-sylinterisen AGCO Power -moottorin ansiosta. Tehokas moottori (jopa 305 hv) toimii sopusoinnussa markkinoiden johtavan CVT-vaihteiston kanssa varmistaakseen alhaiset työkierrokset, mikä parantaa polttoainetehokkuutta ja vähentää traktorin rasitusta. Helppokäyttöinen tehostustoiminto antaa sinulle lisävoimaa silloin, kun sitä eniten tarvitset. Poista ajamisesta aiheutuva stressi, sillä älykäs voimansiirto ja SmartTouch-automaatio ohjaavat voiman maahan, työkoneeseen tai PTO:iin missä sitä tarvitaan, ja etsi aina automaattisesti oikeat kierrokset maksimaalisen tehon saavuttamiseksi.

Suunniteltu töihin jotka vaativat voimaa, älykkyyttä ja monipuolisuutta tuottavuuden maksimoimiseksi.

Voiman ja voiton ammattilainen

Todelliset ammattilaiset valitsevat Q-sarjan. Luotettavuus, ennustettavuus, polttoainetehokkuus, helppokäyttöisyys ja tekniikka, joka tekee työstäsi tehokkaampaa - Q-sarja on ammattilainen, joka maksimoi voittosi.

Pyydä tarjous

Säästä polttoainetta automaattisesti, siinä on markkinoiden paras voimansiirto ja edistynyt vaihteistonhallinta SmartTouchin avulla varmistavat aina alhaiset työkierrokset. Jatka työskentelyä pidempään äläkä murehdi seisokkeista Q-sarjan pidempien huoltovälien ja nopeamman ja helpomman huollon ansiosta.

Pellolla Q-sarjan helppokäyttöiset huippuluokan älykkäät viljelyominaisuudet säästävät aikaa, panoksia ja rahaa.

Liikkeellä ollessasi Valtran älykäs telemetriaratkaisu Connect tekee mahdollisten työtehokkuuksien seuraamisen helpoksi koko Q-sarjan kalustostasi. Säästä aikaa paperitöistä toimistossa, sillä TaskDoc Pro tekee Q-sarjan ja FMIS-järjestelmän välisen tiedonsiirron hallinnasta helppoa.

Laadukas koneesi ansaitsee laadukkaan palvelun.

101 % käyttöaika ja täydellinen hallinta

Ei hätää. Vain työtä. Q-sertifioitu jälleenmyyjäsi on aina sinua varten. Voit odottaa erittäin korkealaatuista palvelua suurella Q:lla! Kaikki Q-sertifioidut jälleenmyyjät tarjoavat kokonaisvaltaisia ​​ja joustavia rahoitus- ja omistusvaihtoehtoja, jotka on räätälöity yksilöllisiin tarpeisiisi. täydellinen taloushallinto. Voit luottaa siihen, että Q-jälleenmyyjäsi pitää sinut työssäsi tehokkaasti, sillä heillä on alueesi paras asiantuntemus koneista ja älykkäistä viljelytekniikoista.

Valmistaudu ja ala töihin.

Sinä ja kuljettajasi saatte kokea Q-sarjan tuottavuusedut heti ensimmäisestä päivästä lähtien, kattavan koneen vaihtoprosessin avulla on varmistettu, että Q-sarjaasi on asennettu ammattimaisesti kaikilla tarvittavilla älykkäillä viljelyominaisuuksilla.

Connect, Care, and Go tuo täydellisen mielenrauhan. Voit halutessasi sisällyttää palvelukulut budjetoidaksesi kustannukset tarkasti ajan mittaan ja nähdäksesi Q-sarjasi todelliset alhaiset omistuskustannukset.

Connectin avulla olet aina yhteydessä jälleenmyyjääsi. Uusimpien diagnostiikkatyökalujen avulla luotettu Q-huoltokumppanisi voi seurata Q-sarjasi tilaa ja yhdessä voit varata huoltoaikoja sinulle parhaiten sopivaksi ajaksi.

Löydä lähin Q-jälleenmyyjäsi

Palveluhenkilöt

Miellyttävä ajaa, helppo käyttää ilo työskennellä

Mukavuus ja sopivuus

Q-sarja tarjoaa mukavimman ajokokemuksen, jonka voit kuvitella ergonomisimmalla ohjaamolla.

Varaa koeajo

Q-sarja tarjoaa sujuvan ajon koko päivän. Joka päivä.

Valtra on ainoa merkki, joka tarjoaa AIRES-etuakselin ilmajousituksen vakiona. Se on kuin ilmassa ajamista. Ilmajousitus varmistaa tasaisen ajon säästä riippumatta, ilman viskositeetin muutoksia.

Vuorojen vaihtaminen kuljettajien välillä on nopeaa, helppoa ja erittäin turvallista. Helposti saavutettava 4-portaiseen ilmajousitettuun AutoComfort-ohjaamoon on suunniteltu turvalliseksi, helppo puhdistaa, ja se on valaistu turvallisuuden vuoksi. Kuljettajat voivat asettaa Q:n sopivaksi itselleen säädettävän ohjauspylvään ja ohjelmoitavien ja helposti vaihdettavien SmartTouch-kuljettajaprofiilien avulla. Pysy viileänä kesällä ja lämpimänä talvella ohjaamossa. Automaattinen ilmastointi ja harkitusti sijoitetut tuuletusaukot takaavat miellyttävän työympäristön koko päiväksi. Pitkät päivät mukavat ergonomisten ja mukavien istuinvaihtoehtojen ansiosta, mukaan lukien Evolution-istuimet, joissa on sekä lämmitys- että jäähdytystoiminnot.

Pidä pää pystyssä ja katse tiellä A-Pilarinäytön avulla, se lisää käyttömukavuuttasi ja turvallisuutta. Tiellä A-pilari himmentää automaattisesti tarpeettomat tiedot, jotta kuljettaja voi keskittyä ajamiseen

Rakennettu kestäväksi

Viljely tänään ja huomenna

Kaikki Q-sarjassa on suunniteltu vähentämään tuotantopanoksia, maksimoimaan tuottoa ja auttamaan sinua saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteesi ja raportoimaan niistä helposti.

Lue lisää kestävästä kehityksestä

Ole joustava ja säästä polttoainetta.

Q-sarjassa on tämän hevosvoimaluokan polttoainetehokkain voimansiirto, mikä säästää jopa 10 % polttoainetta.

Suojaa sijoitustasi - maaperääsi. Q-sarjan pitkä akseliväli, alhainen 9200 kg:n työpaino ja suuri hyötykuorma vähentävät maan tiivistymistä, kun taas valinnainen älykäs renkaiden paineensäätöjärjestelmä minimoi maan tiivistymisen pellolla ja optimoi polttoaineenkulutuksen tiellä. Q-sarjan älykkäät viljelytekniikat eliminoivat automaattisesti päällekkäisyydet, säästäen jopa 5 % panoksissa ja parantaen samalla satoa. Paranna koko kalustosi tehokkuutta, säästä polttoainetta ja vähennä päästöjä Q:n älykkään Connect-telemetrian avulla. Tallenna ja raportoi suorituskykysi helposti TaskDoc Pron avulla, mikä helpottaa tietojen siirtämistä Q-sarjan ja FMIS:n välillä.

Olet tosissasi kestävyyden suhteen. Niin olemme mekin. Q-sarja on rakennettu yhdessä maailman nykyaikaisemmassa traktoritehtaista Suolahdessa, joka toimii täysin uusiutuvalla energialla. Kun Q-sarjasi lähtee Suolahdesta, sen tankki täytetään Neste My -dieselillä, jonka kasvihuonekaasupäästöt ovat jopa 90 % pienemmät fossiiliseen dieseliin verrattuna.

Tee töitä olipa sää millainen tahansa. 24/7

356 yö ja päivä näkyvyyttä

6,5 neliömetriä lasipinta alaa, markkinoiden johtava 270 asteen lasinpyyhin, ja täydelliset työvalot mahdollistavat hyvän näkyvyyden mitä teetkään kaikissa tilanteissa

Lue lisää

Conceiving the Beast

Koe Q-sarja

TEKNISET TIEDOT

MALLI Enimmäisteho Max. Lisäteho Enimmäisvääntö
  HV
kW HV Kw STD
Lisäteho
Q245 245 180 265 195
1100 1200
Q265 265 195 290
213 1200 1280
Q285 285
210 305 224 1280 1280
Q305 305
224 305 224 1280 1280

Katso muita moottorin tietoja teknisten tietojen taulukosta. Q225–Q285: lisäteho on saatavilla maantienopeuksissa sekä silloin, kun hydrauliikan tai voimanoton tehon kulutus kasvaa ja traktori on liikkeessä.

Q 305-mallissa transport boost tulee mukaan asteittain ja sitä voidaan käyttää kaikilla nopeuksilla. Q 305-mallin lisäteho on käytettävissä voimanottoon myös traktorin ollessa paikoillaan (traktorin nopeus on 0 km/h).

Q ominaisuudet

Q ominaisuudet

Työskentelee kuin peto

Älykästä tehoa

Ajattelee kuin ammattilainen

Älyteknologia

Pyydä tarjous

Tarjous

TYÖSKENTELEE KUIN PETO: ÄLYKÄSTÄ TEHOA

Suuri moottori on vain jäävuoren huippu.

Q-sarjan petomaisen työskentelyn takaava teho otetaan käyttöön älykkäästi ja suunnataan juuri sinne, missä sitä tarvitaan ja silloin kun sitä tarvitaan.

EcoPower-konsepti on tarkoitettu raskaaseen työhön. Se takaa todistetusti tehokkaiden AGCO-moottoreiden voimakkaan, tasaisen väännön jo matalilla kierroksilla ja säilyttää sen tasaisesti nopeudella 1 500–1 800 kierrosta/min. Enimmäisteho saavutetaan nopeudella 1 850 kierrosta/min.

Luotettava moottori

LUOTETTAVA MOOTTORI

Q-sarjan 6-sylinterinen ja 7,4-litrainen AGCO Power -moottori on Valtran T-sarjan traktoreista tuttu, suosittu ja hyväksi havaittu moottori.

Älykkäät innovaatiot, kuten yksi kiinteän geometrian turbo, parantavat tehokkuutta ja hydraulinen venttiilien välyksen säätö puolestaan mahdollistaa helpot ja kustannustehokkaat huollot. Edistyksellinen ja kestävä pakokaasujen jälkikäsittely saa moottorin käymään puhtaammin ja vähentää myös moottorin kuormitusta mahdollistaen tasaisemman käynnin ja alemmat huoltokustannukset. Koska moottorissa ei ole pakokaasujen takaisinkierrätystä, Q-sarjan moorroti pysyy puhtaana ja tehokkaana. Ilmanotto on sijoitettu ylemmäs, joten ilma on puhtaampaa ja raikkaampaa.

SUURI TEHO. MATALAT KIERROKSET

Voit säästää polttoainetta ja vähentää päästöjä tehosta tinkimättä. Valtran EcoPower-konseptin matalat kierrosluvut ja suuri teho ovat käytettävissä koko Q-sarjassa. Boost-teho on aina käytettävissä Q305-mallissa. Muissa malleissa on yksinkertainen boost-toiminto, joka tarjoaa lisätehoa, kun sitä tarvitaan kipeimmin. Transport boost on käytettävissä, kun nopeus on vähintään 18 km/h. Sigma Power boost on puolestaan käytössä, kun voiman ulosottoa käytetään liikkeellä. Ominaisuus on käytettävissä Q305-mallissa myös paikallaan ollessa.

KOKONAISVÄÄNTÖ

Saat enemmän aikaan rasittamalla itseäsi ja moottoria vähemmän, sillä kaikkien Q-sarjan moottoreiden nimellisnopeus on vain 1 950 kierrosta/min. Enimmäisteho saavutetaan 1 850 kierrosta/min -nopeudella, ja teho pysyy tasaisena 1 500–1 800 kierrosta/min -nopeuksissa. Permatorque-ominaisuuden ansiosta Q-sarja saavuttaa matalilla 1 000 –1 500 kierrosta/min -nopeuksilla erinomaisen 1 280 Nm:n väännön!

Luotettava vaihteisto

LUOTETTAVA VAIHTEISTO

AGCO on suunnitellut ja kehittänyt Q-sarjan CVT-vaihteiston yrityksen sisällä Saksassa, joten se on täydellisen yhteensopiva Valtran kanssa.

VAATIMUKSET TÄYTTÄVÄ VOIMANSIIRTO

Todistetusti tehokkaan 6-sylinterisen moottorin yhdistäminen luotettavaan CVT-vaihteistoon takaa erinomaisen voimansiirron, joka tarjoaa tehoa juuri oikealla hetkellä.

ÄLYKÄS VAIHTEISTO

Q-sarja tarjoaa tasaisen ajokokemuksen älykkään CVT-vaihteiston ansiosta. Se tarjoaa sujuvaa, portaatonta voimansiirtoa myös matalilla kierrosluvuilla säästäen polttoainetta. Saat tehoa silloin, kun sitä tarvitaan.

Voimansiirto on yksinkertainen ja sitä on helppo hallita SmartTouch-käyttöliittymällä. Vaihteistoa voidaan käyttää kahdessa tilassa: manuaalisessa ja automaattisessa. Automaattitila mahdollistaa erittäin helpon ajokokemuksen. Automaattitilassa Q-sarjan sähköinen vaihteiston hallinta valitsee automaattisesti moottorin matalimmat kierrosluvut, jotta polttoaineen kulutus säilyy mahdollisimman pienenä. Työskentele haluamallasi tavalla ja anna Q-sarjan ajatella puolestasi ammattilaisen tavoin. Kuljettaja voi asettaa nopeuden polkimella, ohjausvivulla tai vakionopeudensäätimellä kuljettajan ja suoritettavan tehtävän vaatimusten mukaan. Droop-asetuksella kuljettaja voi muuttaa traktorin työskentelyä vieläkin taloudellisemmaksi tai tehokkaammaksi, jolloin voidaan asiakkaan tarpeen mukaan säästää joko polttoainetta tai aikaa.

TEHOKAS PELLOLLA. POLTTOAINETALOUDELLINEN

Q-sarja on helppo saada työskentelemään tehokkaimmalla tavalla. Jos lisätehoa tarvitaan automaattitilassa, moottori nostaa kierroksia automaattisesti työkuorman mukaan. Jos tehontarve laskee, moottori laskee kierroksia automaattisesti polttoaineen säätämiseksi.

CVT-vaihteistossa on kaksi työaluetta: A ja B, joiden molempien aloitusnopeus on 0 km/h. A-alue on tarkoitettu pelto- ja raskaisiin töihin. B-alue soveltuu puolestaan erinomaisesti maantieajoon. Peruutusnopeudet ovat enintään 38 km/h.

TASAISTA AJOA KOKO PÄIVÄN AJAN

Istu alas, rentoudu ja anna Q-sarjan traktorin hoitaa raskaat työt! CVT-vaihteisto varmistaa kaikissa töissä oikean moottorin nopeuden. Yleensä nopeus on alle 1 500 kierrosta minuutissa. Tämä pitää polttoaineen kulutuksen matalana säilyttäen samalla kapasiteettia kuormahuippujen helppoon selvittämiseen.

Ensiluokkainen jousitus

ENSILUOKKAINEN JOUSITUS

Valtra ottaa kuljettajan viihtyisyyden omalle vastuulleen. Pitkien pellolla ja tien päällä vietettyjen päivien ei tarvitse vaatia verojaan. Työskentely-ympäristön tulee olla rentouttava, turvallinen ja viihtyisä. Täysin uusi Q-sarja on suunniteltu kuljettajaa varten. Sen ilmajousitettu ohjaamo ja ylelliset istuinvaihtoehdot tarjoavat parasta mukavuutta ja ergonomiaa koko päiväksi.

MUKAVUUTTA KOKO PÄIVÄKSI

Q-sarjassa on lisävarusteena saatava ohjaamon AutoComfort-jousitusjärjestelmä, joka mukautuu välittömästi ja automaattisesti erilaisiin ajo-olosuhteisiin ja tilanteisiin.

AutoComfort hyödyntää Valtran CANbus-järjestelmää, jonka avulla se viestii jatkuvasti iskunvaimentimien, asentotunnistimien ja ohjausyksikön kanssa. Se säätää jatkuvasti iskunvaimentimien jäykkyyttä CANbus-järjestelmän toimittamien asentotunnistimen liiketietojen ja suunnanvaihtajan sekä jarrujen asentotietojen mukaan. Ohjaamon ilmajouset säilyttävät korkeuden vakaana kuormasta riippumatta.

TASAISTA AJOA KAIKISSA OLOSUHTEISSA

Ilma ei kärsi öljyn tavoin viskositeetin muutoksista lämpötilojen vaihdellessa. Aires-etuakselin ansiosta voit siis olla luottavainen, että ajo on yhtä tasaista kuumimpina kesäpäivinä kuin kylmimpinä talvipäivinäkin.

Raskaan sarjan hydrauliikka

RASKAAN SARJAN HYDRAULIIKKA

Q-sarjassa käytetään kestävää, suurille työvälineille ja suurille tarpeille suunniteltua kuormantuntevaa hydrauliikkaa. Erillisen hydrauliöljysäiliön tilavuus on 75 litraa. Tämä kaikki on työvälineiden käytettävissä. Työvälineen letkut on myös helppo kiinnittää helppokäyttöisten paineenvapautusvipujen ansiosta.

TYÖSKENTELE TÄYDELLÄ KAPASITEETILLA

Q-sarja on peto, joka voi nostaa 4 800 kg etunostolaitteella ja 10 000 kg takanostolaitteella. Vakiohydraulipumpun virtaus on moottorin nimellisnopeudella yli 200 l/min. ECO-vaihtoehdolla kyseinen virtaus saavutetaan jo 1 650 kierrosta/min -nopeudella. Traktori on todellinen ammattilainen, joten kaikkia hydrauliohjaimia hallitaan sähköisesti SmartTouch-käyttöliittymästä. Niiden toiminnot ja asetukset voidaan myös integroida kattavaan ja helppokäyttöiseen U-pilot-päisteautomatiikkaan.

Työskentele myöhään. Työskentele valossa.

TYÖSKENTELE MYÖHÄÄN. TYÖSKENTELE VALOSSA.

Muuta yö päiväksi Q-sarjan kattavilla ja älykkäillä valaistusratkaisuilla. Kattavan LED-työvalopaketin lisäksi saatavilla ovat myös erinomaiset LED-ajovalot. Tyylikkäät LED-päiväajovalot sisältyvät traktoriin vakiona.

Älykkään valaistusautomatiikan ja SmartTouch-ohjauksen ansiosta näet, mitä olet tekemässä, ja voit keskittyä tehtävän suorittamiseen.

HYVÄ NÄKYVYYS PÄIVÄLLÄ JA YÖLLÄ VUODEN JOKAISENA PÄIVÄNÄ

Kun työskentelet myöhään illalla, sinun on nähtävä muuallekin kuin vain suoraan eteesi. Sinun on nähtävä kaikkialle ympärilläsi. LED-päiväajovalot täyttävät tieliikennestandardit, ja ne syttyvät ja sammuvat muiden valittujen valojen mukaan. Kaksiosaiset ylemmät ajovalot tarjoavat erinomaisen valaisun. Niitä voidaan käyttää sekä alemmassa (lähivalo) että ylemmässä asennossa (kaukovalo).

Työvalot on kiinnitetty traktorin ympärille luomaan 360 asteen valaisu. Valtran jääkiekkomailaa muistuttavaan muotoon sijoitetut energiatehokkaat, integroidut LED-etutyövalot antavat yhdessä 8 000 lumenin valaistuksen silloin, kun tarvitset sitä eniten. Toiset kahdeksan työvaloa tarjoavat kirkkaan valaistuksen koko traktorin ympärille.

Skyview ohjaamossa on kaksi takaosaan kiinnitettyä ylimääräistä työvaloa. Mukava yksityiskohta on myös ohjaamon sisäpuolella sijaitseva irrotettava taskulamppu.

Valaistus ei tietenkään lopu tähän. Unlimitedin työ- ja varoitusvalojen valikoima tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia.

ÄLYKÄS VALAISTUS

Työvaloja voidaan ohjata nopeasti ja helposti SmartTouch-päätteestä. Q-sarja tarjoaa myös useita arkea helpottavia automatisoituja ratkaisuja. Majakat syttyvät automaattisesti, kun traktorin nopeus on suurempi kuin 25 km/h. Myös kulmavalot syttyvät automaattisesti, kun traktori kääntyy, ja takatyövalot syttyvät automaattisesti peruuttamisen aikana. Q-sarjan Follow-me-home-toiminto pitää keskitason valot päällä 30 sekuntia ohjaamosta poistumisen jälkeen.

Tasapainoinen peto

TASAPAINOINEN PETO

Minimoi maaperän tiivistyminen ja maksimoi sadot. Q-sarjan traktori painaa 9 200 kg ja sen suurin sallittu kokonaispaino 16 tonnia, mikä tekee siitä ketterän pedon, jolla on valtava hyötykuorma. Alhainen paino, pitkä akseliväli ja kevyt runko luovat Q-sarjalle erinomaisen matalan painopisteen. Lukuisat painolastin sijoitusvaihtoehdot tarkoittavat, että pedosta voidaan tehdä tarvittaessa painava. Voit määrittää Q-sarjan työvälineen ja tehtävän mukaan. Paino voidaan jakaa vastaavasti ja välttää samalla tarpeeton maaperän tiivistyminen.

MINIMAALINEN VAIKUTUS. MAKSIMAALINEN SATO

Maaperä on tärkein resurssisi. Maaperän parempi kunto saa aikaan parempia satoja. Jos maaperä tiivistyy, sen huokoisuus vähenee. Tämä heikentää kuivumista, kaasujen vaihtoa ilman ja maaperän välillä sekä maaperän mikrobistoa. Maaperän terve rakenne ja mikrobisto parantavat kasvien terveyttä ja lisäävät satoja. Maaperän tiivistymistä on tämän vuoksi erittäin tärkeää välttää.

Q-sarjan traktori on isokokoinen peto, joka on hellä maaperälle. Kun painavilla traktoreilla ajetaan kuohkeassa maaperässä, ne uppoavat, mikä muodostaa renkaan etureunan eteen kohouman. Tämä saa aikaan vastusta. Pienen painon ansiosta Q-sarja uppoaa maaperään vähemmän. Tämän vuoksi maaperän kertyminen pyörän eteen vähenee. Jo yhden senttimetrin uppoaminen voi nostaa polttoaineen kulutusta jopa 10 %.

Painon jakauma on täydellisessä tasapainossa, jolloin painoa on etuakselilla 41 % ja taka-akselilla 59 %. Painolastin sijoitusvaihtoehtojen ansiosta käyttäjät voivat jakaa painon traktoriin tehtävien ja työvälineiden vaatimusten mukaisesti. Tämä estää luistamista ja maaperän sotkeutumista. Lisävarusteina saatavat rengaspaineen automaattiset säätöjärjestelmät kasvattavat maaperään kosketuksissa olevien renkaiden pinta-alaa olosuhteiden mukaan minimoiden tiivistymistä.

Myös vähäinen tiivistyminen vaatii veronsa ajan mittaan. Älyteknologiat, kuten Valtra Guide ja Section Control, kuuluvat Q-sarjaan vakiona. Näiden teknologioiden avulla voit käyttää samoja ajolinjoja vuodesta toiseen ilman poikkeamia. Näin saat enemmän aikaan vähemmillä linjoilla. Vähempi ajomäärä maaperän päällä vähentää tiivistymistä ja lisää satoja.

PAINOLASTIN SIJOITUS

600–2 400 kg:n painolastin sijoittaminen eteen ja alustaan mahdollistavat Q-sarjan määrittämisen tarpeiden mukaan isokokoisten työvälineiden käyttämistä varten ja ajamisen kevyesti tarvittaessa. Takavannepainoja voidaan lisätä helposti hyvän pidon säilyttämistä varten.

PAINOLASTIT

Belly and wheel weight options

Täydellinen mukavuus

TÄYDELLINEN MUKAVUUS

Q-sarja tekee työnteosta nautinnollista ja on kuljettajan unelma. Q-sarja suhtautuu myös terveyteen ja turvallisuuteen ammattilaisen tavoin. Erinomainen ajoasento, suuri lasipinta-ala sekä pakoputken- ja muiden elementtien älykäs sijoittelu takaavat, että kuljettajalla on selkeä ja esteetön näkymä koko päivän ajan. Istuimessa ei tarvitse enää kiertyä ja kääntyä hyvän näkymän saavuttamiseksi. Voit lopettaa työpäivän yhtä hyvässä kunnossa kuin sen aloititkin. Älykäs yksityiskohtien suunnittelu, kuten innovatiivinen säilytystila ja suuri kylmälaukku, ensiluokkainen sisusta sekä tehokas ilmastointi tekevät työskentely-ympäristöstä mahdollisimman miellyttävän ja tehokkaan.

Q-sarja tekee tehokkaan traktorin kanssa vietetyistä pitkistä työpäivistä stressittömiä. Integroidun älyteknologian ansiosta kuljettaja voi hyödyntää Valtra Guidea täysimääräisesti navigoidessaan pellolla. SmartTurn puolestaan kääntää traktorin automaattisesti päisteissä.

SUUNNITELTU KULJETTAJAA VARTEN

Valtra on ottanut innoitusta suositusta ja hyväksi havaitusta T-sarjan ohjaamosta tehdessään Q-sarjasta ergonomista ja miellyttävää kuljettajalle koko päivän ajaksi. Kun astut ilmajousitettuun ohjaamoon kätevien 4 askelman kautta, huomaat laadun ja yksityiskohdat. 6,2 neliömetrin lasipinta tarjoaa erinomaisen näkyvyyden, jota parantaa 270 asteen etupyyhkijä ja 180 asteen sivupyyhkijä. Ammattimainen vaikutelma jatkuu istuessasi laadukkaaseen, ilmastoituun (lisävaruste) istuimeen, jota säädetään automaattisesti kuljettajan painon mukaan.

Q-sarjan traktorin työskentely-ympäristöä voidaan säätää fyysisesti ja digitaalisesti mukavuuden ja tuottavuuden maksimoimiseksi. Ohjauspyörää voidaan säätää nopeasti ja helposti ohjauspyörän kallistuspolkimella. SmartTouch-kuljettajaprofiilit voidaan myös tallentaa ja hakea helposti työvuoron vaihtuessa.

TÄYDELLINEN MUKAVUUS

KOKONAISVALTAINEN ILMASTOINTI

Q-sarjassa on innovatiivisia ilmastointiratkaisuja. Lämmin ilma nousee jalkatilasta ylöspäin lämmittäen koko ohjaamon. Jäähdytysilmaa puhalletaan ylävartalon alueelle, mikä pitää kuljettajan pään kylmänä. Yhteensä 12 ilmaventtiiliä varmistavat, että raikas ilma jakautuu tasaisesti koko ohjaamoon.

ENSILUOKKAINEN SISUSTA

Q-sarjan tyylikäs sisusta muodostuu nahkaverhoillusta ohjauspyörästä, tummista materiaaleista ja kromisista yksityiskohdista. Puhelinta voidaan ladata työskentelyn aikana laadukkaalla puhelinpidikkeellä sekä kahdella 18 W:n USB-latausliittimellä.

RADION JA PUHELIMEN HALLINTA

Voit vastata puheluihin ja hallita mediaa suoraan puhelinintegroinnin sisältävän SmartTouchin kautta.

KYLMÄLAUKKU LÄMPIMIIN OLOSUHTEISIIN

Q-sarjassa on integroitu kylmälaukku, joka pitää eväät kylmänä pitkien ja kuumien työpäivien aikana.

Q ominaisuudet

Q ominaisuudet

Työskentelee kuin peto

Älykästä tehoa

Ajattelee kuin ammattilainen

Älyteknologia

Pyydä tarjous

Tarjous

AJATTELEE KUIN AMMATTILAINEN

Älykäs maanviljely

Älykäs maanviljely on tärkeää maanviljelyn tehokkuuden, kannattavuuden ja kestävyyden parantamisessa. Innovatiivinen ja suosittu SmartTouch-kyynärnoja tuo älykkään maanviljelyn sormiesi ulottuville. Tehtäviä hallitaan yksinkertaisilla ja tutuilla pyyhkäisyillä ja napautuksilla älypuhelimen tavoin... mutta vain helpommin! Käyttäjäprofiilit ja tehtävät voidaan jakaa helposti traktoreiden välillä, joten kuka tahansa kuljettaja voi astua ohjaamoon ja aloittaa työt saman tien.

SMARTTOUCH

Palkitun Valtra SmartTouch -kyynärnojan käyttöliittymä on suunniteltu ergonomiseksi ja selkeäksi.

9 tuuman kosketusnäyttö

Siinä on helppokäyttöinen 9 tuuman kosketusnäyttö ja monitoimivipu. Monitoimivipu antaa kuljettajalle täydellisen hallinnan. Vivussa on helppokäyttöinen ja ergonominen pystysuuntainen muotoilu. Traktorin nopeutta voidaan myös hallita pelkällä monitoimivivulla. Vivun avulla käyttäjä voi hallita lisäksi nostolaitetta, hydrauliikkaa ja ISOBUS-työvälineitä.

Ohjaussauva, jota on ilo käyttää

Valtran innovatiivinen ja ergonominen SmartTouch-ohjaussauva on täysin ohjelmoitava hydraulinen ohjain eteen ja taakse kiinnitettyjen työvälineiden ohjaamiseen. Live 3 -toimintovipu voidaan ohjelmoida ohjaamaan yleisimpiä toimintoja samalla, kun käytät edelleen ohjaussauvaa.

SMARTTOUCH EXTEND - TUPLANÄYTTÖ

SMARTTOUCH EXTEND

Toinen SmartTouch Extend -pääte on täydellinen SmartTouch-lisävaruste edistyksellisille ISOBUS-laitteille. Voit määrittää ja näyttää ISOBUS-työvälineen tai Valtra Guide -toiminnot helposti silmiesi tasolla ja saada kokonaiskuvan toiminnasta tuottavuuden parantamista varten. SmartTouch Extend -päätettä voidaan käyttää myös kameranäyttönä.

HELPPO PÄISTEAUTOMATIIKKA

HELPPO PÄISTEAUTOMATIIKKA

Valtra SmartTouch sisältää helpon päisteautomatiikan. Auto U-Pilotin ansiosta voit määrittää jakson tallentamalla sen ajamisen aikana. Voit myös ohjelmoida jakson paikallaan ollessa 9 tuuman kosketusnäytöllä. M1-, M2- ja M3-painikkeet voidaan ohjelmoida kolmelle kokonaan eri jaksolle, joista kukin voi sisältää jopa 24 toimintoa. Kaikki asetukset tallennetaan sopivaan profiiliin (kuten kyntäminen).

KAMERANÄYTTÖ

KAMERANÄYTTÖ

Paranna näkyvyyttä taaksepäin sekä turvallisuutta käyttämällä SmartTouch-kosketusnäyttöä kameranäyttönä.

ÄLYKÄS NÄKYMÄ

ÄLYKÄS NÄKYMÄ

SmartTouch, SmartTouch Extend ja A-pilarinäyttö tekevät Q-sarjan ohjaamosta älykkään komentokeskuksen, jossa näkyvät kaikki tehokkaan, viihtyisän ja tuottavan työskentelyn edellyttämät tiedot.

A-PILARINÄYTTÖ

A-PILARINÄYTTÖ

Suuri A-pilarinäyttö sijaitsee silmien tasolla ja se on helposti käytettävissä, mikä parantaa kuljettajan turvallisuutta ja mukavuutta. Selkeässä näytössä näkyvät kaikki traktorin tiedot, joita kuljettaja tarvitsee työskentelyn aikana. Tärkeimpiä tietoja voidaan ohjata helposti kääntämällä valitsinta ja kahdella painikkeella. Tien päällä A-pilarinäyttö himmentää automaattisesti muut kuin välttämättömät tiedot, jotta kuljettaja voi keskittyä tiehen.

YLÄREUNA

Näytön yläreunassa näkyy tärkeitä tietoja, kuten nopeus, kellonaika, moottorin kierrosluku ja polttoainetasot. Näin tehokkaan ja turvallisen työskentelyn edellyttämät tiedot voidaan priorisoida. Muu näyttö voidaan tarvittaessa himmentää häiriöiden minimoimiseksi.

KESKIOSA JA ALAREUNA

Näytön keskiosassa ja alareunassa näkyy traktorin vaihteiston tila ja suorituskyky, mukaan lukien CVT-asetukset ja vakionopeudet. Kuljettajat voivat määrittää näytön kahteen alempaan alueeseen tietoja, joita he tarvitsevat tehtävien suorittamiseen ja omia tarpeitaan varten.

TIEDOT JA VAROITUSVALOT

Tärkeät tiedot ja varoitusvalot näkyvät kahdella LED-valorivillä, jotka syttyvät tarvittaessa. Näin käyttäjä saa välittömästi tiedon kaikista mahdollisista ongelmista. Tämä parantaa turvallisuutta ja käytettävyysaikaa.

TEKNOLOGIA SORMIESI ULOTTUVILLA

Q-sarja on älykkään maanviljelyn ammattilainen, joka tekee työstäsi helpompaa, nopeampaa, tehokkaampaa ja tuottavampaa. Valtran älykkäät maanviljelyteknologiat toimivat yhdessä saumattomasti. Valtra Guide, ISOBUS, Section Control ja Multiboom, Variable Rate Control, Valtra Auto U-Pilot ja SmartTurn parantavat tarkkuutta, kannattavuutta ja kestävyyttä.

Kaikkia älykkäitä maanviljelyominaisuuksia ohjataan helposti ja näppärästi SmartTouch-käyttöliittymällä. Tehtäväprofiilit voidaan tallentaa, joten tehtävien aloittamiseen tarvitaan vain muutama pyyhkäisy ja napautus. Sertifioitu Q-sarjan jälleenmyyjä tuntee älykkään maanviljelyksen ja varmistaa, että älykkäät maanviljelyominaisuudet ovat heti toiminnassa.

ISOBUS

Valtra ja ISOBUS

Valtra SmartTouchin ja ISOBUS-ominaisuuden avulla voit käyttää kaikkien valmistajien mitä tahansa ISOBUS-yhteensopivaa työvälinettä. SmartTouchin avulla voit liittää työvälineet nopeasti ja helposti. Se tarjoaa myös täsmäviljelyn edellyttämää tarkkaa ohjausta. ISOBUS-standardi (ISO 11783) tekee tämän mahdolliseksi. ISOBUS tekee yhteensopivista työvälineistä Plug and Play -toimisia. Kun kytket työvälineen Valtra-traktoriin, kaikki asianmukaiset konetiedot lähetetään päätteeseen ilman ylimääräisiä kaapeleita tai näkyvyyttä peittäviä näyttöjä.

Lue lisää ISOBUSista

Lue lisää

Valtra Guide

VALTRA GUIDE

Valtra Guide on markkinoiden helppokäyttöisin automaattinen ohjausratkaisu. Sitä on kehitetty käyttäjäpalautteen perusteella. Automaattiohjaus seuraa ajolinjoja GPS:n avulla, mikä vähentää päällekkäisyyttä sekä säästää aikaa, polttoainetta ja rahaa. Ohjaustarpeen minimointi antaa sekä uusille että kokeneille kuljettajille aikaa keskittyä työvälineeseen ja työtehtävään. Tämä parantaa tarkkuutta ja turvallisuutta sekä vähentää väsymistä, päällekkäisyyttä ja pellolla kuluvaa aikaa.

Valtra Guide tekee ajolinjojen ja pellon reunojen tallentamisesta ja määrittämisestä helppoa. Ajolinjojen tarkka määritys ja niissä tarkasti pitäytyminen vähentää maaperän tiivistymistä, parantaa maaperän kuntoa ja lisää satoja.

Lue lisää Valtra Guidesta

Lue lisää

Variable Rate Control

Variable Rate Control

Variable Rate Control säätää työvälineen määränsäädön automaattisesti ennalta suunnitellun täsmäviljelykartan mukaisesti. Kun tuotantopanoksia käytetään kussakin pellon osassa ennalta suunnitellusti, kunkin pellon satopotentiaali voidaan optimoida ja käytettäviä resursseja voidaan säästää merkittävästi.

Tuotteen määrää säädetään automaattisesti traktorin liikkuessa pelolla, joten traktorin käyttäjän ei tarvitse tarkistaa ja säätää määriä jatkuvasti.

Valtra Section Control ja Multiboom

VALTRA SECTION CONTROL JA MULTIBOOM

Valtra Section Control on lohkonhallintajärjestelmä, joka on helppo määrittää ja käyttää. Se ottaa automaattisesti käyttöön rivejä ja puomiosioita ja poistaa niitä käytöstä päällekkäisyyksien ja rakojen välttämiseksi. Multiboom-ominaisuus mahdollistaa jopa kolmen ISOBUS-työvälineen puomin yhtäaikaisen ohjaamisen. Section Control tekee kunkin työn ja asetusten suunnittelemisesta, tallentamisesta ja hakemisesta helppoa. Tämä mahdollistaa hyvän tarkkuuden myös suuria työvälineitä käytettäessä ja myös näkyvyyden ollessa huono. Section Control toimii kaikkien ISO 11783 -standardin mukaisten ja Section Control -toimintoa tukevien yhteensopivien ISOBUS-työvälineiden kanssa.

Lue lisää Section Controlista

Read more

FULLY AUTOMATED FIELD EXPERIENCE

Valtra Auto U-pilot -päisteautomatiikka

Auto U-Pilot hoitaa päisteet automaattisesti, kun traktori ajaa määritetyn päistelinjan yli. Tämä tekee työstä täydellisen tarkkaa ja helppoa.

SmartTurn

SmartTurnin ansiosta peltotyöstä tulee täysin automaattista. Kuljettaja voi siis keskittyä täysin työvälineeseen ja työtehtävään. Voit käyttää automaattisia kääntökuvioita, jotka minimoivat maaperän tiivistymistä sekä parantavat nopeutta ja tehokkuutta.

Suosittelemme yhdistämään Valtra Auto U-Pilot- ja SmartTurn-ominaisuuden, sillä tällöin jokainen linja ja käännös on täysin yhdenmukainen. Näin voidaan välttää tarpeettomia käännöksiä ja päällekkäisyyksiä. Tämä myös tekee työskentelystä mahdollisimman helppoa poistamalla pitkien työpäivien aiheuttamaa stressiä ja väsymistä.

Q-sarja on peto sekä yksinään työskennellessään että osana suurempaa kalustoryhmää. Luotettavuus, tarkkuus ja yksinkertaisuus ovat tärkeitä, jotta liiketoiminnasta tulee helpompaa ja kannattavampaa, niin yhtä kuin useaa traktoria käytettäessä. Valtran telemetria- ja yhteysratkaisujen avulla näet, mitä Q-sarjan traktorit tekevät parhaallaan. Automaattinen tietojen keruu ja käsittely puolestaan helpottaa raportointia ja asiakirjojen luomista.

Valtra Connect

VALTRA CONNECT

Synkronoi kuin ammattilainen! Jos haluat tosissaan säästää aikaa sekä rahaa ja parantaa tulosta, Q-sarjan telemetria soveltuu sinulle ja yrityksellesi täydellisesti. Valtra Connect -telemetriaratkaisu tallentaa traktorin toiminnot ja GPS-tiedot reaaliaikaisesti. Tiedot ovat elintärkeitä harkittujen päätösten tekemisessä. Kun keräät tietoja traktorin liikkeistä, käyttämättömyydestä ja yleisestä logistiikasta, voit optimoida suunnitelmasi ja toimesi niiden mukaisesti. Valtra Connectin avulla voit valvoa koko kalustoa ja saada tilatietoja mobiililaitteeseesi reaaliaikaisesti sekä takautuvasti. Voit käyttää tietojasi milloin ja missä tahansa.

Lue lisää Valtra Connectista

Read more

TASKDOC® PRO

TASKDOC® PRO

TaskDoc® Pro säästää aikaa paperitöiden tekemisessä, olipa käytössä yksi tai useita traktoreita. TaskDoc Pro® on täysin ISOBUS-yhteensopiva ja se tukee TC-BAS- ja TC-GEO-ISOBUS-standardeja. Sitä voidaan käyttää maatilan viljelysuunnitteluohjelmissa (FMIS) tietojen keruun automatisoimiseen ja töiden hallinnan helpottamiseen. Se tukee myös lakisääteisten asiakirjojen laatimista. TaskDoc Pron avulla voit suunnitella ennalta maanviljelytoimet toimistosta käsin silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Voit siirtää suunnitellut tehtävät turvallisesti ja helposti tietokoneen ja traktoreiden välillä tavallisen USB-muistitikun tai matkapuhelinverkon kautta.

TaskDoc Pro vähentää paperitöitä. Kun traktori työskentelee, integroidut laskimet tallentavat langattomasti traktorista ja ISOBUS-työvälineestä tietoja, kuten työstetyn alueen, polttoaineen kulutuksen ja käytetyn ajan. Tehtävän suorittamisen jälkeen kaikki asiakirjan luomiseen tarvittavat tiedot luodaan automaattisesti. Saat tarkat tiedot suoritetuista tehtävistä ja todelliset levitysmäärät suoraan tietokoneeseesi. Milloin tahansa. Missä tahansa.

AGRIROUTER

Agrirouter

Voit käyttää mitä tahansa työvälinettä minkä tahansa viljelysuunnitteluohjelman kanssa ilman hämminkiä. Q-sarjan traktori on todellinen tiimipelaaja. Agrirouter on Valtran maanviljelyn yhteysratkaisut mahdollistavat teknologia. Agrirouter on yleinen järjestelmä, joka mahdollistaa tiedonsiirron koneiden ja maatalousohjelmistojen välillä niiden valmistajasta tai toimittajasta riippumatta. Valtra on luotettu Agrirouter-kumppani, joten voit olla varma, että Q-sarja voidaan integroida täysin Agrirouter-yhteensopivan viljelysuunnitteluohjelman kanssa. Agrirouter on alan yleinen standardi, joten voit jakaa tietoja luotettujen ulkoisten kumppaneiden, kuten urakoitsijoiden, jälleenmyyjien ja huoltoliikkeiden, kanssa. Tämä takaa parhaan palvelun, minimoi seisokit ja maksimoi ajan pellolla.

AGRIROUTER

Lue lisää

AINA KÄYTETTÄVISSÄ

Kun teet pitkiä päiviä ja noudatat tiukkoja määräaikoja, voit luottaa siihen, että Q-sarjan traktori on aina käytettävissä. Q-sarjan traktori on erittäin suorituskykyinen peto, joka hoitaa hommat jokaisena päivänä. Muiden ammattilaisten tavoin myös Q-sarjan takana on sitoutunut tiimi. Olemme käytettävissä kaikkina vuorokauden aikoina. Meidän tehtävämme on tehdä traktorin käyttökokemuksesta paras mahdollinen. Helppo Connect, Care & Go -palvelukonsepti on erittäin käytännöllinen. Q-sarjan traktorin ostohetkestä lähtien sertifioitu Q-sarjan jälleenmyyjä palvelee sinua. Voit jakaa tietoja luotettujen huoltokumppaneiden kanssa, jotta he tietävät koneesi kunnon ja tilan samanaikaisesti sinun kanssasi. Yhdessä voitte suunnitella huollon sinulle sopivimpaan aikaan, ja käytettävissäsi on aina Q-sarjan sijainen.

Sertifioidut Q-sarjan jälleenmyyjät

Sertifioitu Q-sarjan jälleenmyyjäsi

Jotta voit säilyttää täyden tehokkuuden, hyödyntää Q-sarjan tuottavuusetuja parhaalla tavalla ja saada tukea yrityksesi tarpeisiin, Valtra on valinnut Q-sarjalle parhaat jälleenmyyjät ja huoltokumppanit. Ainoastaan sertifioidut Q-sarjan jälleenmyyjät saavat myydä Q-sarjan traktoreita.

Find your nearest Q certified dealer

Q Dealers

Valtra on laatinut uudet tuotemerkin kokemusstandardit kaikille sertifioiduille Q-sarjan jälleenmyyjille. Ne koskevat sekä koneen hankintaa että myynnin jälkeisiä palveluja. Q-sarjan jälleenmyyjillä on suuri varaosavarasto ja kapasiteettia määrien kasvattamiseen, ne kouluttavat henkilöstöään säännöllisesti, hyödyntävät uusimpia vianmääritystyökaluja ja noudattavat Valtran laadukkaita jälleenmyyntimenettelyjä. Q-sarjan traktorin ostavat asiakkaat voivat odottaa laadukasta koneen luovutuskokemusta. Haluamme varmistaa, että Q-sarjan traktoriin on määritetty työvälineesi ja kaikki älykkäät maanviljelyominaisuudet alusta lähtien.

Valtran sertifioidulla Q-sarjan jälleenmyyjällä on alueen paras tietämys traktoreista, työvälineistä ja älykkäästä maanviljelystä. Voit aina luottaa saavaasi sertifioidulta Q-sarjan jälleenmyyjältä parasta palvelua: konsultaatiosta, huoltoon, korjauksiin ja varaosiin sekä uuden laitteen hankintaan.

AGCO Finance

VARMUUTTA. OMISSA KÄSISSÄSI.

Haluat, että Q-sarjan traktori tekee kaikkensa puolestasi. Toivot mukavuutta ja helppoutta. Rahoitusratkaisumme ovat juuri sellaisia. Ne ovat helposti saatavilla Valtran sertifioitujen Q-sarjan jälleenmyyjien kautta. Saat edullisen rahoituksen yhdessä selkeässä paketissa Valtran rahoitusratkaisujen globaalilta tarjoajalta, AGCO Financelta. Yli 30 vuoden kokemus maataloudesta takaa räätälöidyt alan asiantuntijan rahoitusratkaisut. Rent, Buy, Lease -ohjelma tarjoaa rahoitusratkaisuja, jotka vastaavat yksilöllisiä ja erityisiä tarpeitasi.

Connect, Care & Go tarjoaa mielenrauhaa, sillä tiedät, että huoltokustannukset on huomioitu kuukausimenoissa. Saat juuri omia tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

BUY

Traktorin omistus ja valinnainen Connect, Care ja Go

RENT

Lyhytaikainen vuokraus ja sisältyvät huollot

LEASE

Liisaus ja huoltosopimus tai ilman huoltosopimusta

Lue lisää rahoitusratkaisuistamme

Lue lisää

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous

Connect, Care & Go

Connect Care & Go

Get total peace of mind with our service concept: Quick daily service checks, a 600 h service interval and Valtra Connect, Care and Go.

Lue lisää Connect, Care and Go:sta

Lue lisää

Q

VALTRA UNLIMITED

SINULLA ON TYÖ. MEILLÄ ON KEINOT SEN SUORITTAMISEEN.

Kyseessä on sinun traktorisi. Kyseessä ovat sinun tarpeesi, halusi ja toiveesi. Unlimited tarjoaa lisävarusteita ja vaihtoehtoja, joiden ansiosta traktori vastaa työtäsi, brändiäsi tai unelmiasi. Rajoja on aina syytä rikkoa. Mitä tarvitset? Mistä olet unelmoinut? Onnistuu varmasti. Me toteutamme ne.

Suorituskykyä kaikkiin tarkoituksiin

SUORITUSKYKYÄ KAIKKIIN TARKOITUKSIIN

Unlimited Studio voi asentaa minkä tahansa lisävarusteen tai erikoislaitteen, joka ei ole saatavilla tuotantolinjaltamme. Valtra Unlimited tekee traktoristasi todellisen monitoimiajoneuvon, joka on valmistettu ainutlaatuisten toiveidesi mukaisesti. Sen rakenne, mukavuus ja ominaisuudet auttavat sinua menestymään kaikissa ympäristöissä.

Tehdasasennettu Suomessa

TEHDASASENNETTU SUOMESSA

Unlimited Studio sijaitsee Valtran tehtaalla Suolahdessa. Kaikilla Valtra Unlimited Studion asentamilla lisävarusteilla ja laitteilla on tehdastakuu. Tarjoamme myös kaikki Unlimited-asennusten huollot ja varaosat. Unlimited Studiolta saatavilla oleviin lisävarusteisiin ja laitteisiin sisältyvät esimerkiksi ylimääräiset työ- ja varoitusvalot, ensiluokkainen nahkaverhoiltu ohjauspyörä ja istuimet, laaja valikoima maalivärejä, keskusvoitelu- ja stereojärjestelmät.

UNLIMITED-MAANVILJELYOMINAISUUDET

Unlimited Studio tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia Q-sarjan traktoreiden tuottavuuden ja tehokkuuden sekä kuljettajan turvallisuuden ja mukavuuden parantamiseen.

UNLIMITED-MAANVILJELYOMINAISUUDET

Unlimited tarjoaa automaattisen keskusvoitelujärjestelmän, joka auttaa varmistamaan, että Q-sarjan traktori liikkuu aina pehmeästi. Se myös poistaa työlään manuaalisen voitelun tarpeen. Älykäs rengaspaineen säätöjärjestelmä säästää aikaa ja rahaa sekä suojaa samalla maaperän rakennetta. ISOBUS ohjaa Unlimitedin asentamaa täyttöjärjestelmää. Renkaiden todellinen paine näkyy SmartTouch-näytössä. Voit asettaa ihanteellisen paineen esiohjelmoitavilla SmartTouch-painikkeilla ja parantaa vierintävastusta (pellolla ja tiellä), vähentää urasyvyyttä ja maaperän tiivistymistä, alentaa polttoaineen kulutusta 10–15 % sekä vähentää renkaiden kulumista.

Unlimited voi asentaa useita turvallisuusominaisuuksia, kuten LED-valopalkkeja, varoitusvaloja ja valopaneeleita, jotka parantavat näkyvyyttä ja lisäävät turvallisten työtuntien määrää.

Etukuormaajan vaaka parantaa työn tarkkuutta ja tehokkuutta. Kuormaajat voidaan myös maalata traktoriin sopivalla värillä. Unlimited saa Q-sarjan traktorin näyttämään entistä ammattimaisemmalta useilla vakio- ja metallivärivaihtoehdoilla sekä teippauksilla. Ne saavat koko kaluston näyttämään yhtä ammattimaiselta kuin tekemäsi työ on.

Unlimited Studio tarjoaa Q-sarjan traktorille todellista laatua!

Unlimited-lisävarusteet parantavat kuljettajan ergonomiaa ja viihtyisyyttä, esimerkiksi SmartTouch-päätteen uudelleensijoittelulla, ylimääräisillä kaihtimilla sekä lukuisilla kestävillä ja ammattimaisilla somisteilla, kuten nahkaistuimilla ja nahkaisella ohjauspyörällä. Unlimited Studio tarjoaa Q-sarjan traktorille todellista laatua!

Varaa koeajo

Q ominaisuudet

Q ominaisuudet

Työskentelee kuin peto

Älykästä tehoa

Ajattelee kuin ammattilainen

Älyteknologia

Pyydä tarjous

Tarjous

SmartTour 2024

we come to you

See when we come to you

Evästeet

Käytämme evästeitä sivustojemme ja palvelujemme parantamiseen. Tähän sisältyvät kolmannen osapuolen sosiaalisen median sivustojen evästeet, jotka voivat seurata sivustomme käyttöäsi. Jos jatkat muuttamatta asetuksiasi, oletamme, että hyväksyt kaikkien sivustoomme liittyvien evästeiden vastaanottamisen. Voit milloin tahansa muuttaa evästeasetuksiasi. Lisätietoja

Ok, ymmärrän