share
Hero Image

VALTRA T-SARJAN TRAKTORIT

155–271 HP

Pyydä tarjous Varaa koeajo

T-sarja

VALTRAN T-SARJA: 5. Sukupolvi

Kun vaadit enemmän traktoriltasi, Valtra T-sarja on paras työkone tarkkuutta vaativaan työhön, jossa tarvitaan myös voimaa. Täydellinen näkyvyys kaikkialle tarkoittaa, että voit hallita työtäsi täydellisesti ohjaamon mukavuudesta. Ja antamalla teknologian tehdä tehtävänsä, tiedät, että työt tulee tehtyä.

Palkittua voimaa ja tehokkuutta.


Tyylikäs, älykäs ja tehokas - Palkittu T-sarjan traktori on voittaja kaikilla rintamilla yhdistämällä älykkään teknologian ja 6-sylinterisen moottorin voiman. Astu ohjaamoon ja huomaat, että paras traktorikokemus on ympärilläsi, mm. täydellinen 365-näkyvyden sekä tilavan ohjaamon ansiosta. Kätevä A-pilarinäyttö näyttää tarvittavat tiedot ja hallinnan juuri siellä missä tarvitset sitä. Valtra Smart -teknologiat antavat sinulle kaiken kattavan hallinnan työstäsi. Kuningas kaikissa maastossa, T-sarjan traktori pääsee liikkeelle ja liikkuu sujuvasti, kun hyödynnät sen ominaisuuksia. Kun arvostat tehoa, tarkkuutta ja tuottavuutta, T-sarjan traktori on työkoneesi.

Pyydä tarjous

VALTRA T-SARJA ON MODERNI TYÖJUHTASI.

T-sarja on tehty sinulle, sisäänrakennetulla mukavuudella ja täydellisellä ergonomialla. Se antaa voimaa, kun sitä tarvitset ja se antaa sinulle täydellisen työkoneen niin maatalouteen kuin urakointiinkin. Viimeistele työkoneesi varustevaihtoehdoillamme.

Tärkeimmät ominaisuudet

Älykäs teknologia sisäänrakennettuna

Valtra Smart Farming on yhdistelmä teknologioita, jotka toimivat saumattomasti yhteen - Valtra Guide -automaattiohjaus, ISOBUS, Section Control -lohkoautomatiikka, Variable Rate Control -määränsäätöautomatiikka ja TaskDoc-tehtävänhallinta. Suunnittelumme lähtökohtana on teknologioiden helppokäyttöisyys.

Älykkäät teknologiat
valtra n4, t4, s4 series with smarttouch on a field

VALTRA SmartTouch

Valtra SmartTouch on nostanut käytettävyyden uudelle tasolle. Se on intuitiivisempi kuin älypuhelimesi. Asetuksia on helppo käyttää kahdella napautuksella tai pyyhkäisyllä, ja kaikki tekniikka on integroitu uuteen helppokäyttöiseen muotoon: automaattiohjaus Valtra Guide, ISOBUS, telemetria, AgControl ja TaskDoc.

Lue lisää

PARAS TRAKTORIN MOOTTORI, VALMISTETTU SUOMESSA

Pienensimme käyttökustannuksia vähentämällä polttoaineenkulutusta ja päästöjä täyttääksemme Tier 4 Final / Stage 5 -moottorisäädökset  tarjoten samalla tehoa sinne, missä sitä tarvitaan. Olemme samalla keskittyneet pitämään huollon minimissä SCR Only -päästönhallinnalla.

Lue lisää AGCO Power -moottoreista

Oikea koko säästää polttoainetta

T Series -traktorin 2000 baarin ruiskutuspaine takaavat hyvän reagoinnin ja polttoainetalouden koko kierroslukualueella.Suurin vääntö saadaan 1500 r/min kierroksilla. T-sarja vähentää polttoaineenkulutusta uudella jäähdytyspaketilla, ilmanotolla korkealta pylväästä, sähköisellä tuulettimen ohjauksella ja optimoidulla lämmönpoistolla.

Valtra EcoPower

Valtra T174 EcoPower -mallissa voit valita kahdesta moottorin asetuksesta napsauttamalla kytkintä ja minimoida polttoaineenkulutuksen erityisesti kuljetusajossa. Moottorin vääntö kasvaa ja keskimääräistä männän nopeutta lasketaan 20 prosentilla. Sen lisäksi että tämä vähentää moottorin kulumista, se säästää polttoainetta jopa 10 prosentilla! Tyhjäkäyntinopeus on vain 650 r/min.

Sigma Power -tehostin

Sigma Power -ominaisuus tarjoaa 36 lisähevosvoimaa voimanottotyöhön sitä tarvittaessa. Sigma Powerista on hyötyä erityisesti käytettäessä työkoneita, jotka vaativat runsaasti voimanottotehoa, kuten haketuskoneet, leikkurit ja jyrsimet

Markkinoiden johtavaa hydrauliikkaa

Valtra Direct, Versu ja Active -malleissa on suurikapasiteettinen Load Sensing -hydrauliikka 115, 160 tai 200 l/min hydraulipumpuilla. Valtra on ainut traktorinvalmistaja, joka voi tarjota patentoidun hydrauliikka-avun jopa PowerShift-malleihin. Vaihteisto ja hydrauliikka käyttävät eri öljyä, ja takana on jopa seitsemän venttiiliä ja edessä neljä. Versu- ja Direct-malleissa venttiilit ovat täysin säädettävissä sähköisesti Valtra SmartTouchilla. Active-mallissa takaventtiileitä ohjataan mekaanisesti ergonomisesti sijoitetuilla, selkeästi merkityillä vivuilla. Etukuormaimen, etunostolaitteen tai molempien etuventtiileitä voidaan ohjata sähköisesti joystickillä kaikissa malleissa.

Liity Powershift Revolution -vallankumoukseen

Valtra Powershift on sulavin vaihteisto neljällä pyörällä. Valitse vain ajosuunta, niin traktori on automaattisesti hallinnassasi – Valtralla voit ajaa PowerShift-traktoria kuin CVT:tä. Automaattitilassa vaihdetta vaihdetaan automaattisesti kiihtyvyys- ja vääntövaatimusten mukaan – ja polttoainetalous on aina paras mahdollinen. Viisivaihteisessa PowerShift-vaihteistossa on kuusi aluetta (niistä kaksi ryömintäaluetta) ja se on saatavilla HiTech-, Active- ja Versu-malleihin. Vaihteita on 30 molempiin suuntiin. Käsinojan uuden vaihdevivun ansiosta (HiTech ja Active) automaattisen ja manuaalisen välillä on helppo vaihtaa. Versussa aloitetaan aina automaattitilassa. Näissä malleissa on myös mäkilähtöominaisuus, joten voit lähteä sujuvasti liikkeelle käyttämällä pelkkää kaasupoljinta, jopa ylämäessä. Valtra Versu -malleissa (sekä etukuormaimella varustetuissa Active- ja Hitechmalleissa) on mullistava, patentoitu hydrauliikka-apu, joka lisää hydraulitehoa automaattisesti niin paikoillaan kuin ajon aikana vaikuttamatta ajonopeuteen. Mikään muu PowerShift ei pysty siihen!

Luel lisää vaihteistoista
valtraT234 nokia heavy tyres unlimited tractor

Valtra Unlimited

Maailmassa on satoja tuhansia asiakkaita, joilla on tuhansia erilaisia tehtäviä vastuullaan. Siitä syystä meillä on Valtra Unlimited, joka tarjoaa rajattomasti ratkaisuja. Kyse ei ole vain värin valitsemisesta tai tietystä ominaisuudesta. Kyse on uusista mahdollisuuksista, uudesta tavasta olla alan ammattilainen ja uusista tavoista olla entistä tuottavampi. On kyse maataloudesta, metsänhoidosta, taajama-alueiden tai logistiikan tarpeista, oikealla varustelulla mikä tahansa Valtra traktori muuttuu monikäyttöiseksi työkoneeksi, jolla työskentelet tulevaisuudessa.

 

Lue lisää

VALITSE SEURAAVISTA

HITECH

5PS, avoimen järjestelmän 73/90 litran hydrauliikalla

Mekaaninen hydrauliikan hallinta.

Vaihteistoa hallitaan sähköhydraulisesti, joten mekaanisia vaihdevipuja ei ole.

ACTIVE

5PS, kuorman tunnistava hydrauliikalla

Mekaaninen hydrauliikan hallinta

Valtra Active on mullistava PowerShift-tekniikka, joka on varustettu jopa 200 l/min kuorman tunnistavalla hydrauliikalla ja erillisillä hydrauli- ja vaihteistoöljyillä. Nämä traktorit voidaan varustaa ohjauskäsinojalla, josta voit käyttää kaikkia nopeuksia pienellä vaihdevivulla ja vakionopeudensäädöllä.

VERSU

5PS, Load Sensing -hydrauliikalla

Sähköinen hydrauliikan hallinta.

Valtra SmartTouch näytöllinen käsinoja.

Helpot vaihteisto- ja hydrauliikka-asetukset.

Valtra Versu on uuden sukupolven PowerShift-vaihteistojen kuningas, joka on varustettu sähköisellä hydrauliikan hallinnalla, hydrauliikka-avustajalla, 115, 160 tai 200 litran teholla sekä erillisillä hydrauli- ja vaihteistoöljyillä. Voit ajaa poljinajolla automaattitilassa, tai ajokahvalla automaattitilassa tai manuaalitilassa. Kun valitset Versu-vaihteiston, saat PowerShiftin tehon ja CVT:n mukavuuden yhdessä paketissa.

DIRECT CVT

CVT Load Sensing -hydrauliikalla

Sähköinen hydrauliikan hallinta.

Valtra SmartTouch näytöllinen käsinoja.

Tämä on valikoiman lippulaiva. Ajokahvalla kiihdytystä ja hidastusta voidaan säätää oikealla kädellä. Monipuolisia nopeusasetuksia on kehitetty entistä pitemmälle, ja tarjolla on jopa manuaalivaihteisto, jota tarvitaan joidenkin erikoislajikkeiden kanssa.

Palvelut

Matalat käyttökustannukset

T-sarjalainen ei ole markkinoiden halvin traktori. Mutta kun sitä ajetaan 10 000 tuntia, matalat käyttökustannukset alkavat tuntua. Ensinnäkin, rakennamme traktorin juuri sinua varten, joten saat ainoastaan tarvitsemasi ominaisuudet tehtaalla asennettuna ja tehdastakuun kattamana. AGCO Finance auttaa räätälöimään rahoituksen. Optimoitu huoltoväli vähentää huoltokustannuksia, ja AGCO Power -moottorit takaavat parhaan yleisen nestetalouden. Valitse T174 EcoPower -malli säästääksesi vielä ylimääräiset 10 prosenttia polttoainekustannuksissa. Valitsemalla Valtra Care -takuun voit sopia kiinteistä huoltokustannuksista ja saada tarpeisiisi parhaiten sopivan palvelusopimuksen. Aidot Valtra-osat ja 24/7-palvelu takaavat traktorillesi korkean jälleenmyyntiarvon. Valtran varaosatoimitus on alan nopeimpia, jotta koneesi pysyisi toiminnassa päivästä toiseen.

Lue lisää rahoitusratkaisuistamme

Connect, Care & Go

Paras traktorikokemus

Valtra Connect

Uskomme saumattomaan yhteyteen asiakkaan, koneen, myyjän ja Valtran tehtaan välillä. Pidä kone yhteydessä paikalliseen huoltopisteeseen online -palvelumme avulla. Hyödynnä Valtra Connectin tarjoamaa dataa ennustaaksesi ja reakoidaksesi huoltotarpeisiin. 

Valtra Care

Laajennetulla Valtra Care -takuusopimuksella saat täydellisen mielenrauhan ja suojan muiden kuin kulutusosien lisäkorjauskustannuksia vastaan. Care-sopimuksessa voit määrittää yleiskustannukset, kun ostat Valtra-traktorin tai kun vakiotakuu umpeutuu. Sopimukset ovat joustavia ja tarjoavat kolme omavastuutasoa – 0 €, 290 € tai 590 € – ja niiden kesto on jopa 5 vuotta tai 6 000 tuntia.

Valtra Go

Sovi kiinteistä kustannuksista Valtra-koneesi ostopisteessä ja varmista optimaalinen suorituskyky samalla kun takaat tehokkuuden ja maksimoit koneesi jäännösarvon! Valtra Go -huoltosopimukset takaavat säännöllisen ja huolellisen huollon, mikä pidentää Valtra-traktorisi luotettavaa toimintaa. Huoltokustannukset ovat pienet huollon puutteesta johtuviin korjauskustannuksiin verrattuna. Valtra Go -huoltopaketti sisältää kaikki kuvatut huoltotyöt aina 10 000 tuntiin saakka uusille ja käytetyille koneille.

Lue lisää

Tekniset tiedot

Malli Maksimiteho  (ISO 14396) Mallityypit
  hv kW Nm Active Versu Direct HiTech
T144 170 125 680 x x x x
T154 180 132 740 x x x x
T174e 190 140 780 x x x x
T194 210 154 870 x x x x
T214 230 169 910 x x x x
T234 250 184 1000 * x x x x
T254 271 199 1000 x x   x

* Direct 930

Lisätietoja

Lataa esite

Lataa esite

Rakenna oma Valtra

Konfiguraattori

Löydä lähin palvelupiste

Palvelupisteet

Evästeet

Käytämme evästeitä sivustojemme ja palvelujemme parantamiseen. Tähän sisältyvät kolmannen osapuolen sosiaalisen median sivustojen evästeet, jotka voivat seurata sivustomme käyttöäsi. Jos jatkat muuttamatta asetuksiasi, oletamme, että hyväksyt kaikkien sivustoomme liittyvien evästeiden vastaanottamisen. Voit milloin tahansa muuttaa evästeasetuksiasi. Lisätietoja

Ok, ymmärrän