share

Valtra S -Sarjan traktorit

280-420 hp

pyydä tarjous

S -Sarja

Alt Text

ESITTELYSSÄ THE BOSS

Valtran lippulaivatraktorin eli S-sarjan 6. sukupolven traktorit suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. "The Boss" eli Päällikkö on tehokkain traktorimme, ja se on kohdistettu kokeneille käyttäjille, jotka osaavat arvostaa laadukasta työnjälkeä ja vaativat tasaisesti vastaavaa vääntöä, tehokkuutta, luotettavuutta ja matalia kokonaiskustannuksia. Uusi S-sarja tarjoaa maanviljelijöiden tarvitsemia älytoimintoja, jotka parantavat traktorin itseohjautuvuutta ja lisäävät tuottavuutta.

 

S-sarjaa valmistetaan Valtran kotipaikassa Suolahdessa, jossa sijaitseva traktoritehtaamme on yksi maailman ympäristöystävällisimmistä. Kaikki tehtaan käyttämä sähkö on peräisin uusiutuvista lähteistä, ja laajamittainen laatutestaus toteutetaan täysin uusiutuvan dieselpolttoaineen voimin. Kaikkiin 6. sukupolven S-sarjan traktoreihin saa nyt lisättyä Valtra Unlimited -toimintoja, jotka parantavat kannattavuutta, tuottavuutta ja arvostusta.

 

Meidän mielestämme S-sarjan traktorit ovat paitsi markkinoiden tyylikkäimpiä, myös luokkansa käytännöllisimpiä. S-sarja saa nykyaikaisen virtaviivaisen ilmeensä jyrkästi laskevasta konepellistä, joka samalla parantaa merkittävästi näkyvyyttä traktorin eteen ja tekee S-sarjasta parhaiten ohjautuvan suuritehoisen traktorin. Kaartuvan konepellin tasaiset linjat, traktorin upeasti muotoiltu takaosa – S-sarjan muotoilu henkii päättäväisyyttä ja vahvaa luonnetta, niin kuin Päällikön kuuluukin.

Pyydä tarjous

LAATUA -ALUSTA LOPPUUN

Suolahden kotitehtaallemme tehdyt merkittävät investoinnit ja maailmanlaajuinen jakeluverkostomme takaavat S-sarjalle laadukkaan tuotannon ja tukipalvelut.

Jokainen Suolahdella valmistettu traktori käy läpi tiukan laatuseulan ja joutuu läpäisemään useita tarkkoja laatutarkastuksia tuotannon aikana. Voit seurata S-sarjalaisesi matkaa tilauksesta toimitukseen täysin avoimesti. Uudessa, entistä ympäristöystävällisemmässä maalaamossamme Valtrasi saa erittäin laadukkaan pinnoitteen. Kaikkiin uusiin S-sarjan traktoreihin voi nyt valita Unlimited-räätälöintejä – sekä lisäksi TwinTrac- ja SkyView Cab -toiminnot – tehdasasennettuina ja asiantuntijoiden testaamina.

SKANDINAAVISTA MUOTOILUA

Me muovaamme tulevaisuutta. S-sarjassa kiteytyy hyvin Pohjoismaissa yleinen "muoto seuraa funktiota" -ajattelu. Jykevä mutta kapea moottori parantaa näkyvyyttä ja ohjattavuutta, kun taas tilavaan ja ergonomiseen ohjaamoon on helppo nousta. S-sarjan jokainen yksityiskohta on suunniteltu lisäämään tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä. S-sarjan salaisuus ei ole pelkästään sen ulkonäössä ja käyttötuntumassa: myös sen suorituskyky pellolla on ensiluokkainen. S-sarjan väkevä ja ketterä suuritehoinen traktori soveltuu ihanteellisesti maanviljelykseen, koneurakointiin ja metsätyökäyttöön. Se on tehokas, helppokäyttöinen ja helposti huollettavissa.

THE BOSS

Ajattele isosti. Ajattele viisaasti. Uudelle 6.sukupolven Valtra S-sarjan traktorille mikään tehtävä ei ole liian iso eikä mikään yksityiskohta liian pieni. S työntää, nostaa ja vetää helposti läpi kovimmankin työpäivän ja tekee sen tarkasti ja älykkäästi. Tätä on teho ja suorituskyky, jolla tehdään tuloksia.

S- Sarja

Koe
S-sarja

PYYDÄ TARJOUS

Avainominaisuudet

SUUREMPI PAREMPI NOPEAMPI VAHVEMPI

280-420 HV

Pyydä tarjous

Isoimmasta Valtrasta tuli entistäkin parempi.

S-sarjan traktorien teho riittää minkä tahansa työvälineen käyttämiseen – tehoa on 5 % enemmän ja vääntö on 9 % entistä suurempi. Vahva ja luotettava 8,4 litran AGCO Power -moottori tuottaa uskomattoman väännön matalilla kierroksilla.

LUOTETTAVA VAIHTEISTO

CVT

Varaa koeajo

LUOTETTAVA VAIHTEISTO

Uusi paranneltu portaaton AGCO ML 260 -automaattivaihteisto (CVT) on markkinoiden paras. Se on todistanut luotettavuutensa ja tehokkuutensa. Valtran älykkään vaihteistonhallintajärjestelmän avulla saat S-sarjasta kaikki tehot helposti irti. Vaihteiston seuranta ja käyttö on erityisen helppoa innovatiivisen A-pilarinäytön ja Valtra SmartTouchin ansiosta.

KAKSI TYÖALUETTA.
KAKSI TAPAA TYÖSKENNELLÄ.

 • ECOPower-tekniikka lisää polttoainetehokkuutta 
 • Maksiminopeus 53 km/h / 1 650 r/min

"Tasaista, väkevää tehoa heti alusta alkaen. S-sarjan CVT-vaihteistossa on kaksi työaluetta: A ja B. Molempien aloitusnopeus on 0 km/h. A-alue on tarkoitettu pelto- ja raskaisiin töihin, kun taas B-alue soveltuu erinomaisesti maantieajoon. Automaattitila mahdollistaa erittäin helpon ajokokemuksen.

Automaattitilassa S-sarjan sähköinen vaihteiston hallinta valitsee automaattisesti moottorin matalimmat kierrosluvut, jotta polttoaineenkulutus säilyy mahdollisimman pienenä. Kuljettaja voi asettaa nopeuden polkimella, ohjausvivulla tai vakionopeudensäätimellä kuljettajan ja suoritettavan tehtävän vaatimusten mukaan."

RASKAAN SARJAN HYDRAULIIKKAA

Pyydä tarjous

RASKAAN SARJAN HYDRAULIIKKAA

S-sarjan kaksoishydraulipumppu jaksaa työskennellä vaativienkin työvälineiden kanssa tasaisesti ja tehokkaasti. Valitse toinen tehokkaista järjestelmistä kaikkein vaativimmille työvälineille. Takana nostovoima on 12 tonnia ja edessä 5,8 tonnia.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN. LUOTETTAVA.

 • 200 ECO tai 200+200
 • 12 000 kg:n nostovoima

Teho ja tuottavuus yhdistyvät S-sarjan ylivertaisessa hydrauliikassa. S-sarjan kaksi erilaista korkeatehoista hydraulipumppumahdollisuutta lisäävät muokattavuutta: voit valita joko 200 l/min siirtävän ECO-vaihtoehdon tai tehokkaamman 200 l/min + 200 l/min -yhdistelmän. Kummassakin vaihtoehdossa on kaksi pumppua, jotka siirtävät suuria öljymääriä matalalla moottorin nopeudella. Näin saat käyttöösi tarvittavan tehon polttoainetehokkaasti. ECO-vaihtoehdossa virtaus 200 l/min saavutetaan jo 1 650 r/min kierrosluvulla täyden 1 950 r/min nopeuden sijaan. Toinen pumppuyksikkö on hammaspyöräpumppu, joka voidaan kytkeä päälle tai pois päältä käyttötarpeen mukaan. 200+200-vaihtoehdossa on kaksi itsenäisesti toimivaa aksiaalimäntäpumppua, joista kumpikin siirtää omaan piiriinsä yli 200 l/min. Ensimmäinen pumppu hoitaa huoltoventtiilit 1–3. Venttiilin 3 virtausnopeus on 170 l/min. Toinen pumppu syöttää venttiileitä 4–6 ja vastaa lisätehosta. Tämä takaa luotettavan toiminnan, kun käytetään erittäin paljon öljyä käyttäviä työvälineitä.

TYÖSKENTELE MYÖHÄÄN

TYÖSKENTELE VALOSSA

Pyydä Tarjous

TYÖSKENTELE MYÖHÄÄN, TYÖSKENTELE VALOSSA

Muuta yö päiväksi S-sarjan täysin ledipohjaisilla valoilla, jotka ovat markkinoiden parhaat. Älykkään valaistusautomatiikan ja SmartTouch-ohjauksen ansiosta näet, mitä olet tekemässä, ja voit keskittyä tehtävän suorittamiseen.

LED VAKIONA

Turvallinen ja tehokas työskentely vaatii hyvän näkyvyyden kaikkialle työkoneen ympäristöön. S-sarjassa on markkinoiden parhaat etuvalot, ja monipuolinen työvalovalikoima valaisee traktorin etu- ja takapuolen erittäin tehokkaasti. Kaikki valot ovat vakiona energiatehokkaita LED-valoja.

Napsauta hot spot -kohtaa saadaksesi lisätietoja Valtra S -sarjan täys-LED-valaistuksesta.

LED-merkkivalot katossa

LED-työvalot takana

[Perus 1 100 luumenia, Premium+ 2 800 luumenia]

LED-kaksoisvalot keskitasossa

 [Perus 1 100 luumenia, Premium+ 2 800 luumenia]

Takavalot

Vetokoukun LED-valo

 [450 luumenia]

LED-äärivalot

LED-työvalo

[3 800 luumenia kukin]

LED-työvalot keskitasolla

 [Perus 1 100 luumenia kukin, Premium+ 2 800 luumenia]

LED-suuntavilkut

LED-päiväajovalot

ÄLYKÄS VALAISTUS

 • SmartTouch-valonhallinta 
 • Älykkäät automaattiset valaistustoiminnot

Älykkäät valaistustoiminnot tekevät työnteosta helpompaa ja turvallisempaa. Voit joko säätää työvaloja helposti itse SmartTouch-päätteen kautta tai hyödyntää S-sarjan lukuisia automaattisia valaistustoimintoja. Varoitusvalot syttyvät automaattisesti, kun traktorin nopeus on suurempi kuin 25 km/h. Myös etutyövalot syttyvät automaattisesti, kun traktori kääntyy, ja takatyövalot syttyvät automaattisesti peruuttamisen aikana.

KÄYTTÖMUKAVUUTTA, HALLINTAA

JA TERVEEMPI MAAPERÄ

pyydä tarjous

KÄYTTÖMUKAVUUTTA, HALLINTAA JA TERVEEMPI MAAPERÄ

S-sarjan 6. sukupolven traktorit on suunniteltu pitämään huolta sinusta, liiketoiminnastasi ja pelloistasi. S-sarjan traktorien ohjattavuus on oman luokkansa huipputasoa. Toimivaksi todettu jousitus ja vaihteisto takaavat ylivertaisen vetotehon. Käytettävyyden, käyttömukavuuden, polttoainetehokkuuden ja maaperän terveyden välillä ei ole tehty kompromisseja. S-sarja käyttäytyy päällikön tavoin sekä pellolla että tiellä.

MINIMAALINEN VAIKUTUS. MAKSIMAALINEN SATO.

S-sarjan traktorit suojaavat maaperää tiivistymiseltä, mikä johtaa parempiin satoihin. Kun maaperä tiivistyy, sen huokoisuus vähenee. Tämä heikentää kuivumista ja maaperän mikrobistoa. S-sarjan traktorit painavat vain 28 kg/hv (S416), mikä on vähän muihin vastaavan tehoisiin traktoreihin verrattuna.

S-sarjan paino on ilman lisäpainoja jaettu niin, että painoa on etuakselilla 45 % ja taka-akselilla 55 %. Tämä muodostaa hyvän perustan raskaiden kuormien vetämiselle sekä minimoi maaperän tiivistymisen ja parantaa vetotehoa. S-sarjan raskaan sarjan veto-ominaisuuksia pääset hyödyntämään täysimittaisesti lisäpainojen monipuolisten sijoitusvaihtoehtojen avulla.

 

Kustannustehokas maanviljely vaatii tarpeettoman ajamisen vähentämistä. S-sarjan mukana tulee Valtran helppokäyttöistä älyviljelyteknologiaa, kuten Valtra Guide, Auto U-pilot ja SmartTurn. Nämä teknologiat hyödyntävät päisteen tehokkaasti ja liikettä ohjaamalla minimoivat päällekkäiset ajolinjat, mikä maksimoi tehokkuuden.

BISNESLUOKAN MUKAVUUTTA

Varaa koeajo

BISNESLUOKAN MUKAVUUTTA

Tervetuloa S-sarjan uuteen, mukavaan ja ergonomiseen ohjaamoon. Ilmastoituun ohjaamoon on turvallista ja helppoa nousta, kekseliäät säilytysratkaisut ja kylmälaukku säästävät tilaa – jokainen tämän Suomessa valmistetun S-sarjan traktorin yksityiskohdista huokuu huippulaatua.

ÄLYKÄS JA YKSINKERTAINEN

SMARTTOUCH

pyydä tarjous

ÄLYKÄS JA YKSINKERTAINEN

Suomalaista osaamista parhaimmillaan. Innovatiivinen ja suosittu SmartTouch-kyynärnoja tuo älykkään maanviljelyn sormiesi ulottuville. Tehtäviä hallitaan yksinkertaisilla ja tutuilla pyyhkäisyillä ja napautuksilla älypuhelimen tavoin... mutta vain helpommin! Käyttäjäprofiilit ja tehtävät voidaan jakaa helposti traktoreiden välillä, joten kuka tahansa kuljettaja voi astua ohjaamoon ja aloittaa työt saman tien.

Napsauta hot spot -kohtaa saadaksesi lisätietoja Valtra SmartTouchista.

SMARTTOUCH

Palkitun Valtra SmartTouch -kyynärnojan käyttöliittymä on suunniteltu ergonomiseksi ja selkeäksi. Se on yksinkertaisesti markkinoiden paras traktorin käyttöliittymä. Siinä on helppokäyttöinen 9 tuuman kosketusnäyttö ja monitoimivipu.

ERGONOMINEN MONITOIMIOHJAIN

 • Suosittu vipuohjainajo

SmartTouch-monitoimivipu antaa sinulle täydellisen hallinnan. Vivussa on helppokäyttöinen ja ergonominen pystysuuntainen muotoilu. Myös traktorin nopeutta voidaan hallinnoida monitoimivivulla. Vivun avulla käyttäjä voi hallita lisäksi nostolaitetta, hydrauliikkaa ja ISOBUS-työvälineitä.

OHJAUSSAUVA, JOTA ON ILO KÄYTTÄÄ

Valtran innovatiivinen ja ergonominen SmartTouch-ohjaussauva on täysin ohjelmoitava hydraulinen ohjain eteen ja taakse kiinnitettyjen työvälineiden ohjaamiseen.

Kolmas toimintovipu voidaan ohjelmoida ohjaamaan yleisimpiä toimintoja samalla, kun käytät edelleen ohjaussauvaa.

PALKITTUA SUOMALAISTA MUOTOILUA

HELPPO PÄISTEAUTOMATIIKKA

 • Nopein päisteenhallinnan säätö

Enää päisteiden kääntymisiä ja ajolinjoja ei tarvitse arvailla. Automatiikalla saavutat tasaisia, tehokkaita ja luotettavia tuloksia, jotka säästävät aikaa ja polttoainetta sekä minimoivat maaperän tiivistymisen.  Valtra SmartTouch tarjoaa markkinoiden helppokäyttöisimmän ja helpoiten käyttöönotettavan päisteautomatiikan.

A-PILARINÄYTTÖ

 • Helppo lukea. Helppo käyttää.
 • Automaattinen himmennys

Kun näet tarvitsemasi tiedot selkeästi ja helposti, voit pitää katseesi tiessä. A-pilarin iso konsoli sijaitsee silmien korkeudella ja käden ulottuvilla. Tärkeimpiä tietoja voidaan ohjata helposti käännettävästä valitsimesta ja kahdella painikkeella. Tien päällä A-pilarinäyttö himmentää automaattisesti muut kuin välttämättömät tiedot.

A-PILARINÄYTTÖ

YLÄREUNA

 • Nopeus
 • Kello
 • Moottori r/min
 • Polttoainetasot

Priorisoi, mitä tietoa tarvitset tehokkaaseen ja turvalliseen työskentelyyn. Muu näyttö voidaan tarvittaessa himmentää häiriöiden minimoimiseksi.

KESKIOSA JA ALAREUNA

 • CVT-asetukset 
 • Vakionopeus 

Kuljettaja voi määrittää näytön kahdelle alemmalle alueelle tietoja, joita hän tarvitsee tehtävien suorittamiseen ja omia tarpeitaan varten.

TIEDOT JA VAROITUSVALOT

Tärkeät tiedot ja LED-varoitusvalot näkyvät kahdella valorivillä, jotka syttyvät tarvittaessa. Näin käyttäjä saa välittömästi tiedon kaikista mahdollisista ongelmista. Tämä parantaa turvallisuutta ja käyttöastetta.

TEKNOLOGIA SORMIESI ULOTTUVILLA

Pyydä tarjous

TEKNOLOGIA SORMIESI ULOTTUVILLA

6. sukupolven S-sarja on varustettu älyviljelyteknologialla, joka tekee työskentelystä tehokkaampaa, tuottoisampaa ja ympäristöystävällisempää. Viljele älykkäästi kuin Päällikkö – SmartTurn lisää viljelyn automaatiota entisestään.

TASKDOC PRO FMIS-JÄRJESTELMILLE

Voit säästää aikaa suunnittelemalla tehtävät tarkasti ja siirtämällä ne traktorille USB-muistitikun tai matkapuhelinverkon kautta Valtra TaskDoc Prossa. Kun traktori ja työväline työskentelevät, traktorin oma tietokone tallentaa traktorista ja ISOBUS-työvälineestä parametrejä, kuten ajan, GPS-sijainnin, työstetyn alueen, polttoaineen kulutuksen, käytetyt tuotantopanokset ja muita tietoja. Kun tehtävä valmistuu, tarkat tiedot lähetetään suoraan käyttämääsi FMIS-järjestelmään, jossa tietojen pohjalta on helppo tehdä raportteja, analyyseja, suunnitelmia ja kestävyysraportointia.

TaskDoc Pro® on täysin ISOBUS-yhteensopiva ja se tukee TC-BAS- ja TCGEO-ISOBUS-standardeja ja toimii lisäksi FMIS-järjestelmien kanssa

Lisätietoja TaskDocista

Watch the video

Tutustu tarkemmin TaskDociin ja TaskDoc Prohon videolta YouTube-kanavallamme.
Katso opasvideo

VALTRA GUIDE + VARIABLE RATE CONTROL + SECTION CONTROL

Valtran älyviljelyratkaisujen avulla säästät aikaa, polttoainetta ja tuotantopanoksia, ja se näkyy myös tuloksessa. Valtra Guiden avulla voidaan huomioida päällekkäisyydet ja hyödyntämättömät alueet. Variable Rate Control varmistaa, että pellon jokaiselle alueelle käytetään juuri oikea määrä eri tuotteita. Section Control ja Multiboom poistavat päisteiden päällekkäiset ajolinjat, mikä vähentää käytettyjen tuotantopanosten määrää ja parantaa satoa.

VALTRAN ÄLYKKÄÄT MAATALOUSRATKAISUT

VALTRA GUIDE

Read more

VALTRA GUIDE

SECTION CONTROL

Read more

SECTION CONTROL

VALTRA GUIDE + AUTO U-PILOT + SMARTTURN

Yhdessä Valtra Guide- ja Auto U-Pilot -järjestelmien kanssa Valtra SmartTurn automatisoi täydellisesti pellolla ajamisen, mikä vähentää stressiä, vähentää maaperän tiivistymistä, parantaa polttoainetehokkuutta ja parantaa työtehoa. Johdonmukaiset käännökset parantavat tehtävien tarkkuutta, kun niitä käytetään yhdessä muiden Valtran älykkäiden maatalousteknologioiden kanssa. Voit valita neljästä kääntymismallista, kuten U-kääntö, osittainen peltotila, K-kääntö ja Y-kääntö.

VALTRAN ÄLYKKÄÄT MAATALOUSRATKAISUT

VALTRA GUIDE

Lue lisää

VALTRA GUIDE

AUTO U-PILOT

Lue lisää

AUTO U-PILOT

SMARTTURN

Lue lisää

SMARTTURN

ÄLYKÄSTÄ TYÖNTEKOA

Liiketoiminnan tukena

pyydä tarjous

ÄLYKÄSTÄ TYÖNTEKOA

S-sarja on suunniteltu tukemaan liiketoimintaa. Monenlaiset digitaaliset älytyökalut säästävät aikaa ja tuotantopanoksia, minkä ansiosta on helpompi luoda ja hallinnoida tehtäviä ja parantaa liiketoiminnan tuottavuutta ja kestävyyttä. Valtran edistyneen telemetrian avulla voit seurata yksittäisen traktorin tai isomman kaluston suoritusta missä vain ja milloin vain.

VALTRA CONNECT

Jos haluat tosissaan säästää aikaa ja rahaa, parantaa tulosta ja kerätä samalla kestävyysraportointiin tarvittavia tietoja, S-sarjan telemetria soveltuu yrityksellesi täydellisesti. Valtra Connect tallentaa traktorin toiminnot ja GPS-tiedot reaaliaikaisesti, ja näiden tietojen avulla toiminnan tehostaminen on helppoa. Käyttämäsi huoltokumppanin kanssa jaetut tiedot auttavat havaitsemaan ongelmia heti niiden esiintyessä, mikä vähentää suunnittelemattomia käyttökatkoja. Connectin aluerajatoiminto lisää turvallisuutta ja auttaa suojaamaan omaisuutta antamalla hälytyksen aina kun traktori siirtyy määritellylle alueelle tai poistuu sellaiselta. 

VÄHENNÄ TYHJÄKÄYNTIÄ.
SÄÄSTÄ POLTTOAINETTA.

Valtra Coach on Valtran innovatiivinen sovellus, joka reaaliaikaisten ja aikaisemman käytön telemetriatietojen avulla auttaa traktorin kuljettajaa havaitsemaan turhan tyhjäkäynnin. Tämä auttaa vähentämään polttoaineen käyttöä ja pienentämään hiilijalanjälkeä. Kun tyhjäkäyntiä vähennetään, traktori pysyy myös paremmassa kunnossa, eli huoltokustannukset pienenevät ja traktorin jälleenmyyntiarvo säilyy paremmin.

Hyötyjä, esimerkki 1

Kuljettaja käyttää traktoriaan keskimäärin 5,2 tuntia päivässä. Valtra Coach huomaa, että 12 prosenttia tästä ajasta on turhaa tyhjäkäyntiä. Ajotapoja muuttamalla kuljettaja vähentää tyhjäkäyntiä 27 minuuttia päivässä, mikä säästää 333 litraa polttoainetta vuodessa.  

SITOUTUNUT PALVELUN LAATUUN

Pyydä tarjous

SITOUTUNUT PALVELUN LAATUUN

S-sarjan traktorisi on korkealaatuinen työkone. Myös liiketoimintasi ansaitsee yhtä laadukasta palvelua. Valtran sertifioidut jälleenmyyjät tarjoavat erikoispalveluja räätälöidyistä rahoitusvaihtoehdoista ja laadukkaasta käyttöönottomäärittelystä ja luovutuksesta aina Connected-palveluihin ja varaosien saatavuustakuuseen. Olemme käytettävissä 24/7, jotta toimintasi ei tarvitse keskeytyä koskaan. 

SERTIFIOITU VALTRA-JÄLLEENMYYJÄ

Sertifioidut Valtra-jälleenmyyjät tarjoavat erityispalveluita, joiden avulla saat varmasti kaiken mahdollisen hyödyn irti S-sarjan traktoristasi. Saadakseen Valtra-sertifioinnin jälleenmyyjän pitää noudattaa tarkkoja brändistandardeja, jotka koskevat sekä koneen hankintaa että myynnin jälkeisiä palveluja. 

Sertifioidut Valtra-jälleenmyyjät varmistavat keskeytymättömän toiminnan tarjoamalla:

 • Osien takuusaatavuuden
 • Sijais- ja vuokrakoneet
 • Koneen luovutuksen ja älyviljelytoimintojen asennuspalvelun
 • Sertifioidut tuote- ja palveluasiantuntijat
 • Uusimmat vianmääritystyökalut
 • Ennakoivan huollon
 • Asiantuntevaa rahoitusneuvontaa.

Voit aina luottaa saavaasi sertifioidulta Valtra-jälleenmyyjältä parasta palvelua: konsultaatiota, huoltoa, korjauksia ja varaosia sekä apua uuden laitteen hankintaan.

VARMUUTTA.
OMISSA KÄSISSÄSI.

Haluat, että S-sarjan traktori tekee kaikkensa liiketoimintasi puolesta. Toivot mukavuutta ja helppoutta. Rahoitusratkaisumme ovat juuri sellaisia. Ne ovat helposti saatavilla Valtran sertifioidun suuritehoisten traktorien jälleenmyyjän kautta. Saat edullisen rahoituksen yhdessä selkeässä paketissa Valtran rahoitusratkaisujen globaalilta tarjoajalta, AGCO Financelta. Yli 30 vuoden kokemus maataloudesta takaa räätälöidyt ja asiantuntevat rahoitusratkaisut.

CONNECT, CARE & GO

Connect, Care & Go -palvelun avulla saat mielenrauhan, kun tiedät, että palvelukustannukset on otettu huomioon kuukausittaisissa menoissasi. Saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Lue lisää Connect, Care and Go -palvelusta

Lue lisää

UNLIMITED POSSIBILITIES

Valmistettu Suolahdessa

pyydä tarjous

RAJOITTAMATTOMAT MAHDOLLISUUDET

6. sukupolven S-sarjan traktorit valmistetaan Suolahdella, joka on myös Valtra Unlimitedin kotipaikka. Kaikkiin Valtran S-sarjan traktoreihin saa nyt lisättyä myös Unlimited-räätälöintejä, jotka parantavat kannattavuutta, arvostusta ja tuottavuutta. Voit valita lukuisista valmiista vaihtoehdoista tai määrittää itse tarpeesi – VALINTA ON SINUN.

SINUN TRAKTORISI. SINUN TYYLISI.

Valtra tarjoaa laajan joukon ratkaisuja, jotka soveltuvat erilaisiin työtarpeisiin, tyyleihin ja brändeille.

VÄHEMMÄN AIKAA HALLISSA. ENEMMÄN AIKAA PELLOLLE.

Voitelupisteiden voitelu manuaalisesti voi viedä paljon aikaa. Unlimitedin automaattisella keskusvoitelujärjestelmällä säästät aikaa etkä haaskaa voiteluainetta. Täytä vain pääsäiliö, niin järjestelmä lisää automaattisesti juuri oikean määrän voiteluainetta oikeisiin voitelupisteisiin – ja S-sarjalaisesi käy tasaisesti myös ääriolosuhteissa. Jos täysin automaattinen voitelujärjestelmä ei ole sinun makuusi, Unlimitedilla on tarjota myös yksinkertaisempi manuaalinen keskusvoitelujärjestelmä. Tässä järjestelmässä voitelupisteet on keskitetty helposti saavutettaviin paikkoihin, ja kehittyneet mittalaitteet jakavat syötetyn voiteluaineen eteenpäin yksittäisille voitelupisteille. Manuaalinen keskusvoitelujärjestelmä voitelee etuakselin sekä taka- ja etunostolaitteen. Sinun täytyy lisätä manuaalisesti voiteluainetta vain pariin helppoon kohtaan, ja järjestelmä jakaa voiteluaineen siitä eteenpäin. 

TEKNISET TIEDOT

MALLI

ENIMMÄISTEHO 1 850 r/min (NIMELLISNOPEUS 1 950 r/min)

ENIMMÄISVÄÄNTÖ 1 500 r/min

AGCO

POWER 

STD BOOST
HV  kW Nm HV kW Nm
S286

 

 

84 LXTN

280 206 1250 310 228 1400
S316 310 228 1350 340 250 1500
S346 340 250 1500 370 272 1600
S376 370 272 1550 400 294 1700
S396 400 294 1700 420 309 1750
S416 420 309 1750 420 309 1750

Katso muita moottorin tietoja teknisten tietojen taulukosta. S286–S396: Boost-arvot ovat saatavilla maantienopeuksissa sekä silloin, kun hydrauliikan tai voimanoton tehon kulutus kasvaa ja traktori on liikkeessä.
S416: Transport Boost tulee mukaan asteittain ja sitä voidaan käyttää kaikilla nopeuksilla. Boost on käytettävissä voimanottoon myös pysähdyksissä (traktorin nopeus on 0 km/h).

LUE LISÄÄ

Haluatko lisätietoja?

LATAA ESITE

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

AGCO SUOMI

Kokeile sitä itse

Varaa koeajo

Evästeet

Käytämme evästeitä sivustojemme ja palvelujemme parantamiseen. Tähän sisältyvät kolmannen osapuolen sosiaalisen median sivustojen evästeet, jotka voivat seurata sivustomme käyttöäsi. Jos jatkat muuttamatta asetuksiasi, oletamme, että hyväksyt kaikkien sivustoomme liittyvien evästeiden vastaanottamisen. Voit milloin tahansa muuttaa evästeasetuksiasi. Lisätietoja

Ok, ymmärrän