Uutisarkisto

Aloita uutisten ja lehdistötiedotteiden selailu valitsemalla vuosi.
2018201720162015201420132012 2011

Valtra voitti arvostetun GOOD DESIGN™ muotoilupalkinnon Lehdistötiedote

21.12.2016
Valtra voitti arvostetun GOOD DESIGN™ muotoilupalkinnon
 Valtran menestys muotoilussa sai jälleen jatkoa, kun T4 sarja voitti kansainvälisen GOOD DESIGN™ muotoilupalkinnon. GOOD DESIGN™ on maailman vanhin ja yksi arvostetuimmista muotoilualan palkinnoista, joka on jaettu joka vuosi vuodesta 1950 lähtien. Muotoilupalkinnon jakaa Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design yhteistyössä Eurooppalaisen muotoilu- ja arkkitehtuurikeskuksen kanssa.
GOOD DESIGN™ -tunnustuksella palkitaan vuosittain eri puolilta maailmaa uusia kuluttajatuotteita, joidenka muotoilu, käytettävyys ja innovatiivisuus ovat omassa luokassaan.

”GOOD DESIGN™ -muotoilupalkinnon saaminen kruunaa uuden sukupolven tuotteidemme menestyksen. Tuntuu uskomattomalta, että samat tuotteet ovat viimeisen parin vuoden aikana voittaneet lähes kaikki mahdolliset palkinnot, osoittautuneet myös myyntimenestyksiksi sekä saaneet laajaa kiitosta asiakkaittemme suunnalta.
Näiden tuotteiden suunnittelu on ollut valtava ponnistus, jossa on ollut etuoikeus olla mukana aivan alusta asti. Ilman mahtavaa yhteishenkeä, uskallusta tehdä asioita uudella tavalla ja hyviä yhteistyökumppaneita tämä ei olisi ollut mahdollista – suurin kiitos kuuluu kaikille projektissa mukana olleille,” toteaa Valtran muotoilusta ja käyttäjäkokemuksesta vastaava Kimmo Wihinen.

GOOD DESIGN™ palkinnon ovat perustaneet vuonna 1950 Eero Saarinen, Charles ja Ray Eames, sekä Edgar Kaufmann, Jr..
Virallinen palkintojenjakotilaisuus pidetään 27. tammikuuta 2017 New Yorkissa.

Valtra voitti arvostetun GOOD DESIGN™ muotoilupalkinnon

Jaa


« Takaisin uutisiin ja tiedotteisiin

Valtra RSS

Voit tilata RSS-syötteen omalle koneelle joko internet-selaimeen tai RSS-lukuohjelmaan. Tilatut uutisotsikot päivittyvät automaattisesti.

Otsikot ovat ladattavissa xml-muodossa seuraavassa osoitteessa:

  http://www.valtra.fi/news/news.xml