ÄLYKÄS JA
TEHOKKAAMPI

ÄLYKÄS JA
TEHOKKAAMPI

Älykäs

Uusi SmartTouch-käsinoja

Tehokas

Uusi S394 405 hv:llä

Tuottava

koko pitkän päivän ajan

Parasta tuottoa

jokaiselta pellon senttimetriltä

Valtra S Sarja

UUSI VALTRA S394 405 HV:LLÄ

OLETKO AJATELLUT INVESTOINTISI KANNATTAVUUTTA? ME OLEMME. Neljännen sukupolven Valtra S Sarjan traktorin tasapainotettu suorituskyky auttaa ottamaan kaiken irti uudesta investoinnistasi – maksimoimaan tuloksen ja minimoimaan kustannukset. Olemme suunnitelleet sinulle luotettavan koneen, johon voit yhdistää kaikki haluamasi palvelut. Näin takaamme parhaan mahdollisen tuoton investoinnillesi. S Sarjan traktoreissa on kaikki tarpeellinen mutta ei mitään tarpeetonta. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, sillä tuotto muodostuu kilpailukykyisestä tekniikasta, luotettavuudesta, käyttökustannuksista, ergonomiasta, palveluista ja jälleenmyyntiarvosta. Tämä tekee Valtrasta järkevän valinnan sijoittajille.

Valtra S Sarja. Avainominaisuudet lyhyesti

  • UUSI Valtra SmartTouch -käsinoja - intuitiivisempi kuin älypuhelimesi.
  • AGCO Power 84 AWF -moottori: Ensimmäinen traktorin moottori, joka noudattaa Stage 4 -päästöstandardia
  • AVT-vaihteisto: Markkinajohtaja, joka täyttää tiukimmatkin vaatimuksesi.
  • Ergonomiset hallintalaitteet, tilava ohjaamo ja paineilmalla toimiva ohjaamon jousitus
  • Valtra-traktorit toimivat molempiin suuntiin, mikä tehostaa tuottavuutta merkittävästi (jopa 15 %).
  • Jokainen S Sarjan traktori on varustettu täsmämaanviljelyyn. AutoGuide-valmius on vakiovarusteena.
  • Valtra voi myös toimittaa S Sarjan traktorisi AutoGuide-automaattiohjauksella.
Pyydä tarjous
Sivun alkuun

Malli Suurin teho/
lisäteholla, hv
Suurin vääntö/
lisäteholla Nm
Suurin hydraulipumpun tuotto l/min
S274 270/290 1220/1300 205
S294 295/315 1300/1390 205
S324 320/350 1390/1500 205
S354 350/370 1530/1590 205
S374 370/400 1540/1600 205
S394 400/405 1540/1600 205
Lataa tekniset tiedot näille malleille
Sivun alkuun

Räätälöi oma traktorisi

Valitse traktorin vakiokokoonpano ja räätälöi traktori omiin tarpeisiisi sopivaksi.

UUSI VALTRA SmartTouch -KÄSINOJA S Sarjassa

UUSI VALTRA SmartTouch -KÄSINOJA S Sarjassa

SmartTouch – voittamatonta suomalaista designia ja suunnittelua. Intuitiivisempi kuin älypuhelimesi. Asetukset ovat helposti käytettävissä kahdella napautuksella tai pyyhkäisyllä.

Lue lisää uudesta Valtra SmartTouch -käsinojasta

Sivun alkuun

MARKKINOIDEN PARAS MOOTTORI

MARKKINOIDEN PARAS MOOTTORI

Kun investoit Valtra S Sarjaan, investoit markkinoiden luotettavimpaan ja tehokkaimpaan moottoritekniikkaan.

AGCO POWER on valmistanut moottoreita yli 60 vuotta. AGCO POWER on maatalouskoneiden moottoreiden markkinajohtaja maailmalla, ja tehdas valmistaa yli 70 000 moottoria vuodessa.

Uusin ja luotettava 8.4 AWF AGCO POWER -moottori on avain S Sarjan tuottavuuteen. Moottori hyödyntää uusinta AGCO POWER -tekniikkaa noudattaa Tier 4 final, Stage 4 -päästöstandardia. Uutena varusteena nyt myös huoltovapaata Hydraulinen venttiilinsäätö. Tämä sama tekniikka takaa myös moottorin luotettavuuden kasvattamatta käyttökustannuksia. AGCO POWERin SCR-tekniikka esiintyi ensin S Sarjan traktoreissa vuonna 2008, joten se on ensimmäinen traktori maailmassa, joka on varustettu tällä tekniikalla. Silloin uusi S394-malli tarjosi jopa 24 kilowattia enemmän tehoa käytettäväksi voimanotossa tai raskaassa hinauksessa.

Pyydä tarjous

Tämä traktori on iso investointi.

Neljännen sukupolven Valtra S on traktori, jonka tasapainoiset ominaisuudet auttavat sinua ottamaan kaikki tehot irti uudesta investoinnistasi – maksimoit tuotot ja minimoit kustannukset.

Testattu käytännössä

Testattu käytännössä - kovimmissa olosuhteissa

60 vuoden kokemuksella
Valtra on valmistanut traktoreita yli 60 vuotta. Jokainen Valtra syntyy kokemukseen luottaen. Sinun Valtra S-sarjan traktorisi toimitukseen kuuluu palveluita, jotka tukevat tuottavuutta tänään ja pitkälle tulevaisuuteen.

Testattu äärimmäisissä olosuhteissa
Meidän perusteellinen testaus ohjelmamme kattaa äärimmäiset olosuhteet Brasilian sokeriruokopelloilta aina kylmään ja lumiseen Suomeen asti.

Luotettava huolto Valtra Premium Care
Jatkuva huolenpito ja täydellinen huoltohistoria auttavat maksimoimaan tuottavuutta ja traktorin jälleenmyyntiarvoa, samalla vähentämällä ylläpitokustannuksia. Valtra Premiun Care’n avulla pystyt pitämään huoltokustannukset kurissa jopa 10 000:een työtuntiin asti.

Nopea varaosapalvelu
Valtran kattava varaosapalvelu toimittaa tarvitsemasi varaosat jopa seuraavaksi aamuksi. Työt eivät keskeydy tärkeimpinä hetkinä.

Voimaa

Voimaa - johon voit luottaa

AGCO Power 84 AWF moottori
Suomalainen voimapaketti – maailmanuutuus! Ensimmäinen traktorimoottori, joka täyttää neljännen tason päästönormit (Tier 4 final, stage 4). Parasta luotettavuutta ja taloudellisuutta.

AVT-voimansiirto
Portaaton AGCO Variable Transmission -voimansiirto on markkinajohtaja ansaitusti, sillä sen suosio perustuu monipuolisuuteen ja taloudellisuuteen. Voit valita joko manuaalisen tai automaattisen ajotavan, joilla voit vaikuttaa polttoaineen kulutukseen, voiman ulosottonopeuteen ja ajomukavuuteen.

Kahden turbon ylivoimaa
Uudessa S-sarjassa on kaksivaiheinen turboahdin, joka tuottaa enemmän vääntöä alemmilla kierroksilla ja pienentää käyntilämpötiloja. Tämä lisää moottorin kestävyyttä ja vähentää ylläpito kustannuksia.

Polttoainetaloudellisuus
Polttoainetaloudellisuus on aina ollut hyvä S-sarjassa. 8.4 AWF AGCO Power moottori vähentää polttoaineen kulutusta vielä enemmän, 5% prosenttia.

Sigma Power
Kun tarvitset lisätehoa voiman ulosottoon tai hydrauliikan hallintaan, moottorin sähköinen hallinta lisää tehoa jopa 10% - aina 400 hevosvoimaan saakka suurimmissa S-sarjan traktoreissa.

Tuottava

Tuottava - koko pitkän työpäivän ajan

Tilava ohjaamo
Suuri ohjaamo, jossa on nelipistejousitusjärjestelmä, varmistaa kuljettajan virkeyden ja tuottavuuden koko päivän ajan.

Auto Comfort
Auto-Comfort hyödyntää viimeisintä teknologiaa. Sensorit lähettävät tietoa hallintalaitteeseen, joka varmistaa, että ohjaamo pysyy koko ajan oikeassa asennossa.

Ympärivuotiseen työhön
S-sarja on suunniteltu ympärivuotiseen työhön, joten lämmitys ja ilmastointi ovat vakiovarusteita. Jopa kuljettajan istuin on ilmastoitu.

Valtra ARM
Patentoitu tarjoaa täydellistä tukea ja on helppo käyttää. Käsinojan kytkimet helpottavat vaihteiden, hydrauliikan ja nopeuden hallintaa.

Parasta tuottoa

Parasta tuottoa - pellon jokaiselta senttimetriltä

TwinTrac
Valtran traktorit työskentelevät molempiin suuntiin, joka lisää  tuottavuutta merkittävästi (jopa 15%). Vaihtaminen TwinTrac taaksepäin ajoasentoon on nopeaa ja helppoa. Säädettävät ohjauspyörä ja polkimet ovat ohjaamon takaosassa. Kaikki muut käyttökytkimet sijaitsevat Valtra ARM:ssa, joka kääntyy kuljettajan penkin mukana.

FUSE
FUSE on avoin järjestelmä, jota voidaan käyttää myös yhdessä muiden valmistajien koneiden, tuotteiden ja sovellusten kanssa. Tämän avulla voit hallita kaikkien tilasi koneiden ja laitteiden tietoa, joten koko tuotantoketju on samassa systeemissä.

AgCommand
AgCommand telemetrian avulla voit valvoa traktoriasi ja sen töitä jatkuvasti. Voit hallita huoltoja, vikaraportteja ja työsuorituksia.

AutoGuide 3000 
AutoGuide 3000 on AGCO:n automaattinen ohjaus –järjestelmä, jota käytetään jo tuhansissa traktoreissa. Tämä kehittynyt järjestelmä säästää aikaa ja  polttoainetta samalla vähentäen kuskien eriäviä ajotapoja.

Koettu ja testattu

Koettu ja testattu

Valtra sponsoroi traktori pullingin Euroopassa käytäviä Pro Stock luokan kilpailuja. Kilpailuissa käytetyt traktorit pohjautuvat nykyisiin Valtra malleihin ja suurin osa niiden komponenteista on samoja kuin S-sarjan traktoreissa.

Kilpailutoiminta on osa tutkimus- ja kehitystyötä, josta saadaan arvokasta informaatiota traktorien suorituskyvystä maksimaalisella kuormalla ja voiman optimaalisesta siirrosta maahan. Toisin sanoen tieto, jota traktori pullingista saadaan, auttaa maksimoimaan myös Sinun traktorisi tuottavuutta.

Lue lisää Valtra Pulling teamista

Sivun alkuun